RAINE MILLER - ZAVEDENA

Prva knjiga u senzacionalnoj trilogiji Afera Blackstone koja je zavela čitatelje Pedeset nijansi sive.
Gola požuda. Tajno zadovoljstvo. Afera koju nikada nećete zaboraviti.

 

 

 

Foto-model Brynne Bennett ostavila je skandale u svojoj prošlosti i sad živi mirnim životom restauratorice umjetnina. Kada uspješan i karizmatičan londonski biznismen Ethan Blackstone kupi njezin goli portret, on želi posjedovati mnogo više od njezine fotografije - želi Brynne u svom krevetu kako bi zadovoljila sve njegove skrivene želje. Brynne je opčinjena njegovom dominantnom prirodom, ali ne zna hoće li snaga njegove silne žudnje naposljetku probuditi ili otjerati demone koje nosi u sebi. Može li Ethan izbrisati ožiljke Brynneine prošlosti? Ili će sjene Ethanova tajanstvenog bivšeg života uništiti njihovu priliku za sreću?

 

Zavedena nezaboravna je priča o snažnoj ženi koja upoznaje jedinog muškarca dovoljno moćnog da sruši sve njezine obrambene zidove, ostavljajući je da stoji gola i savršena pred njim.

 

„Pročitala sam ovu knjigu u jednom dahu. Toliko je vatrena! Raine Miller pronašla je savršenu mješavinu romanse, drame i seksipila.“

Colleen Hoover, autorica bestselera New York Timesa.

_______________________________________________________________________________

 

RAINE MILLER - SVE ILI NIŠTA

Druga knjiga u senzacionalnoj trilogiji Afera Blackstone koja je zavela čitatelje Pedeset nijansi sive.
Prijeteća opasnost. Ljubav za koju se isplati boriti.

Muškarac koji ide na sve ili ništa.
Sve ili ništa nezaboravna je priča o dvoje ljudi koji se predaju velikoj ljubavi koja može izliječiti ožiljke prošlosti i otvoriti put čistoj, zanosnoj ekstazi.

 

Ethan Blackstone iznevjerio je povjerenje Brynne Benett i ona ga je ostavila. No Ethan ne
želi živjeti bez nje i neće odustati – odlučan je vratiti svoju prekrasnu Amerikanku. Njihova je strast bila eksplozivna, ali tajne koje su skrivali jedno od drugog mračne su i zastrašujuće te dovoljno moćne da im unište šansu za zajednički život. Hoće li Ethan uspjeti spasiti Brynne od prošlosti koja je drži skamenjenu u strahu? Hoće li ikad više osjetiti toplinu njezina dodira i čvrstoću njezina povjerenja? Ovo je zaljubljeni muškarac koji je spreman učiniti što god je potrebno kako bi posjedovao srce žene koju voli.

„Izrazito senzualna romansa s uzbudljivom pričom koja me na gotovo
svakoj stranici ostavljala bez daha. Sve ili ništa je fantastično štivo!“


My Secret Romance

 _______________________________________________________________________________

 

RAINE MILLER - OČI ŠIROM OTVORENE


Treća knjiga u senzacionalnoj trilogiji Afera Blackstone koja je zavela čitatelje Pedeset nijansi sive.

Ljubav na rubu uništenja. Nada koja donosi spas. Afera koju nikada nećete zaboraviti.

Oči širom otvorene nezaboravna je priča koja nam pokazuje što prava ljubav može ostvariti kad se nađe na kušnji i što srce može postići unatoč opasnostima i nedaćama.


 

Na vidiku su velika iskušenja za Ethana i Brynne - demoni prošlosti prijete uništenjem strastvene veze koju su izgradili. Brynne i Ethan lako bi mogli izgubiti sve. Hoće li popustiti pred okolnostima izvan njihove kontrole ili će se boriti do posljednjeg atoma snage kako bi spasili jedno drugo i osvojili najveću nagradu – zajednički život?

„Pročitala sam ovu knjigu u jednom dahu. Toliko je vatrena! Raine Miller pronašla je savršenu mješavinu romanse, drame i seksipila.“

Colleen Hoover, autorica bestselera New York Timesa

____________________________________________________________________________________________________

Raine Miller autorica je serijala Afera Blackstone, bestselera New York Timesa.

Živi u Kaliforniji sa suprugom i dvojicom sinova.