Stilus knjiga predstavlja Knjižnicu srca, biblioteku hrvatske književne zvijezde i Stilusove urednice, Ingrid Divković, koja svojom prozom za dušu redovito dotiče srca mnogobrojnih čitatelja u Hrvatskoj i regiji, odabire i “posvaja” knjige koje će nositi naslov “Knjižnica srca”, te ih predstavlja čitateljskoj publici pod vlastitim zaštitnim imenom.

„Ono što je važno za knjige koje se nalaze u Knjižnici srca prvenstveno je to da se u njihovu stilu i sadržaju može okusiti emocija pisca, a ne isključivo iskustvo i erudicija. To su knjige koje će ponajprije evocirati emocije i sva ona suptilna čitateljska stanja, što nikako ne znači da racionalno, iskustveno i diskurzivno neće biti prisutno, dapače, naslovi će biti vrlo bliski i životni, no naglasak će, kao što rekoh, biti na osjetilnom i srcu bliskom. Za početak, u Knjižnici srca svoje će mjesto najprije pronaći beletristička djela, a s vremenom bih svakako razmatrala i publicističke naslove koji zahvaljujući tematici, ali i stilu pisanja imaju potencijal nahraniti čitateljska srca.“

Tvornica lutaka škotske autorice Elizabeth MacNeal prva je knjiga iz Knjižnice srca. Očaravajuća priča o mladoj ženi koja želi postati umjetnica, i o muškarcu čija opsesija može zauvijek uništiti njezin svijet, ovaj prvijenac dobitnik je prestižne nagrade Caledonia Award i jedan od naslova koji je bučno pao na književnu scenu posljednjih nekoliko godina, kad su prava prodana nakon aukcije u kojoj je sudjelovalo četrnaest izdavačkih kuća. Ovo književno remek-djelo zarobit će pažnju čitatelja od prve stranice i odvesti nas u viktorijanski London, u povijesno dobro utemeljenu priču sa zapletom od kojeg srce stane.

Tvornicu lutaka slijede naslovi Bazen, Uvez i Gdje šuma susreće zvijezde, a u pripremi su i novi naslovi koji će osvojiti srca čak i najzahtjevnijih čitatelja.