10 minuta pozornosti

17,25 (129,97 kn)

Podučite djecu – i sebe – socijalnim i emocionalnim vještinama za smanjivanje stresa i tjeskobe te zdraviji i sretniji život

Na zalihi

SKU: PLT001 Kategorije: , Oznaka:
Broj stranica: 192
Godina izdanja: 2012
Format knjige: 15,5x23
ISBN: 978-953-257-217-9
Opis

Holivudska ikona Goldie Hawn ne samo da je vrsna glumica i Oskarovka, nego i osoba koja predano radi na sreći drugih ljudi. To dokazuje u osobnom životu, ali i kroz Zakladu Hawn posvećenu razvoju programa koji pomaže djeci da postignu sreću i uspjeh u školi i životu općenito.

MindUp je program nastao zahvaljujući združenim naporima brojnih stručnjaka na području medicine, neuroznanosti, psihologije i obrazovanja koje je okupila Zaklada Hown. Već se godinama uspješno primjenjuje u vrtićima i školama diljem SAD-a, Kanade i Velike Britanije i dokazano nudi pomoć djeci da se što bezbolnije nose sa stresom, ali i da upoznaju svoje emocije, kao i um i njegove potencijale.

Priručnik s vježbama 10 minuta pozornosti prilika je za sve – djecu, ali i roditelje, te sve odrasle osobe koje su u kontaktu s djecom – da ovaj program počnu primjenjivati u svakodnevnom životu i na taj način omoguće stjecanje vrijednih socijalnih i emocionalnih vještina, ali i izgradnju sretnijeg i zdravijeg života.

Goldie Hawn, Wendy Holden
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Publicistika