Bez traga

15,79 (118,97 kn)

5,00 (37,67 kn)

Besteseler Washington Posta i Wall Street Journala

„Jedan od najboljih trilera godine.” Evening Standard

 

 

Na zalihi

SKU: 000227 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: Thin Air
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ira Martinović
Broj stranica: 320
Godina izdanja: 2021.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-26-9
Opis

Privatna istražiteljica Jessica Shaw navikla je na anonimne dojave, ali ostane zatečena kada dojava o otmici trogodišnjakinje otprije 25 godina uključi i fotografiju na kojoj prepozna sebe. Izgarajući od znatiželje, odmah odlazi u Los Angeles, odakle je prijava poslana.
Doznavši da je njezina biološka majka ubijena iste večeri kad je ona oteta, odlučuje riješiti misterij koji je policija zaboravila.

Detektiv Jason Pryce istražuje okrutno ubojstvo studentice koja je dodatno zarađivala prostitucijom. Slučajni susret Prycea i Jessice uskoro će postati mnogo zanimljiviji, kad Jessica shvati da Pryce krije nešto o sumnjivoj prošlosti njezina oca i smrti njezine majke.

Kako bi riješila majčino ubojstvo i vlastitu otmicu, Jessica će morati posegnuti daleko u prošlost i izvući na svjetlo dana tajne zakopane desetljećima. Ali što više tajni otkriva, to je u većoj opasnosti. Je li spremna suočiti se s istinom?

Lisa Gray
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Lisa Gray pisanjem se bavi godinama, kao urednica nogometne rubrike Press Associationa i književne rubrike časopisa Daily Record. Trenutačno radi kao novinarka Daily Recorda i Sunday Maila. Ovo joj je prvi kriminalistički roman. Više na www.lisagraywriter.com