Back

Bog nikad ne trepće

17,12 (128,99 kn)

50 lekcija za teške trenutke u životu.

Na zalihi

SKU: POE004 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: God never blinks
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mirjana Pajić-Jurinić
Broj stranica: 304
Godina izdanja: 2020.
Format knjige: 140 x 210
ISBN: 978-953-59479-5-0
Opis

Imate osjećaj da ste izgubili nadzor nad svojim životom i da vam je potreban putokaz za život? Zahvaljujući ovim mudrim i oštroumnim lekcijama popularne novinske kolumnistice i finalistice Pulitzerove nagrade Regine Brett, mogućnosti koje vam nudi život vidjet ćete na posve nov način.
Kada je navršila pedeset godina, Regina Brett objavila je knjigu o 50 lekcija kojima ju je njen život naučio. Pisala je o svemu što je naučila kada je postala samohrana majka, kada je tražila ljubav na pogrešnim mjestima, radila na svojem odnosu s Bogom, borila se s rakom i sklapala mir s teškim djetinjstvom.
Vrijednost naputaka Regine Brett otkrili su i zavoljeli čitatelji diljem svijeta. Lijepili su ih po vratima hladnjaka, slali bliskima u e-mailovima. Teme lekcija koje je autorici udijelio život, navođene su na tisućama blogova i pretiskivane u novinama.
Ova mudra, suosjećajna i iskrena knjiga bit će bliska svakome tko se ikada našao pred životnim zaokretom i svima koji traže nadahnuće. Neka svaka od pedeset lekcija u njoj bude objava jednostavne i bezvremenske poruke, kao što kaže jedna vrhunska sportašica: “Život je dobar!” Jer jest takav. Zaista.

Regina Brett
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Publicistika

O autoru
Američka je spisateljica, voditeljica i novinarka. Novinarstvo je završila na Sveučilištu u Kentu, a religijske studije na Sveučilištu John Carroll. Objavila je više od 2500 novinskih članaka i bila dvaput finalistica Pulitzerove nagrade. Njezina knjiga stekla je kultni status i prevedena je na 26 jezika.