Back
Sold out

Bratov najbolji prijatelj milijarder

13,14

Mabel „Maybe“ Willis umrla je kao djevica u dobi od svega 24 godine. Za sobom je ostavila ožalošćene roditelje Betty i Brucea, brata Evana, laptop prepun memova Jasona Momoa i biblioteku na Kindleu, s hrpom knjiga koje nijedna osoba ne bi stigla pročitati tijekom života. Uzrok smrti: tekstualna poruka. No, dobro. Dakle, nisam preminula. Ali možda i jesam…

 

Nema na zalihi

SKU: K00164 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: My Brother’s Billionaire Best Friend
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ivan Babačić
Broj stranica: 396
Godina izdanja: 2021.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-715-2
Opis

Mabel „Maybe“ Willis umrla je kao djevica u dobi od svega 24 godine. Za sobom je ostavila ožalošćene roditelje Betty i Brucea, brata Evana, laptop prepun memova Jasona Momoa i biblioteku na Kindleu, s hrpom knjiga koje nijedna osoba ne bi stigla pročitati tijekom života. Uzrok smrti: tekstualna poruka. No, dobro. Dakle, nisam preminula. Ali možda i jesam. U jednom trenutku bila sam žena koja se trudi pronaći svoje mjesto u svijetu, a već u sljedećem postala sam osoba koja šalje najneugodnije tekstualne poruke ikada. Poslala sam ih Milu Ivesu. Tipu koji je imao glavnu ulogu u mojim tinejdžerskim snovima i ujedno najboljem prijatelju moga brata. Uh, kako li je samo odrastao. Mišićava tijela i nebeski plavih očiju, bio je neodoljivo zgodan, ali i ludo uspješan, a iznos na njegovu bankovnom računu moj mozak uopće nije mogao zamisliti.

Max Monroe
Dodatne informacije
Kategorija

Beletristika

O autoru
Max Monroe pseudonim je dviju spisateljica čijih se dvadeset sedam romansi našlo na popisima bestselera New York Timesa i USA Todaya. Dugogodišnje prijateljice, Max i Monroe nastoje u životu i svojim romanima biti zabavne i seksi, što se ne može uvijek iščitati iz njihovih objava na Facebooku. Po naravi sarkastične, njihove dvije spisateljske duše naizgled su pronašle svoje druge polovice.