Sold out

Buddha ulazi u bar

11,81

Cool vodič za novu generaciju

Nema na zalihi

SKU: PLT020 Kategorije: , Oznaka:
Broj stranica: 220
Godina izdanja: 2013
Uvez: meki
Format knjige: 13x20 cm
ISBN: 978-953-257-252-0
Opis

Hrabrost se ne sastoji u borbi s našim životnim okolnostima, nego u iskrenom sagledavanju svojeg života.
Lakoćom majstora i entuzijazmom gorljivog ljubitelja životne radosti, Lodro Rinzler će vas korak po korak uvesti u svijet osvještenijeg življenja. Ovo je knjiga nove generacije, namijenjena prvenstveno mladim ljudima koji u hektičnom tempu posao-zabava-dom-posao tragaju za odgovorima na osnovna životna pitanja. No svojom univerzalnom temom i odgovorima koje donosi, knjiga lako uspostavlja kontakt sa svim generacijama.

Kako surfati na valovima života i svojem postojanju dati onaj željeni otisak autentičnosti? I kako to postići premda ponekad uživamo u piću, imamo teškog šefa, ljubavne probleme ili roditelje s kojima ne pronalazimo zajednički jezik?
Ova radosna i lucidna knjiga osvojit će va svojom izravnošću i jednostavnošću. Duhovnost ne mora podrazumijevati povlačenje od svijeta u samotnu tišinu. Ona je prisutna u svakom životnom trenutku. Stoga, živimo li svjesno svaki trenutak, kako onaj pun ushita, tako i onaj težak ili banalan, obično ćemo pretvoriti u čarobno. Dopustite da vam autor pokaže kako.

Lodro Rinzler
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Publicistika