Čisti čelik

49,90kn 19,96kn

Steele, vođa jednog od KGI-evih timova, zagonetka je kojoj ne mogu doskočiti čak ni njegovi timski kolege.

Na zalihi

SKU: 000074 Kategorije: , , , Oznaka:
Naslov izvornika: Forged in Steele
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Jelena Pataki
Broj stranica: 328
Godina izdanja: 2016.
Format knjige: 130 x 195
ISBN: 978-953-795-674-5
Opis

Opis

Steele svoje emocije drži na čvrstoj uzdi te nikomu i ničemu ne dopušta da probije njegov ledeni oklop. Sve do liječnice Maren Scofield, žene koja se uvukla Steeleu pod kožu i zaprijetila narušavanjem njegove legendarne staloženosti.
Steele je ustrajan u namjeri da zadrži Maren s vanjske strane svojih pažljivo podignutih brana, ali kada nju zadesi nevolja, odbit će dopustiti bilo komu drugom da je zaštiti.
Maren nešto skriva. Uvjeren je u to. Ali otkriće njezine tajne zateći će ga i krajnje šokirati, kao i činjenica da će ta nova spoznaja nepovratno izmijeniti tijek njegova života. Stoga će biti primoran odlučiti: staviti svoje osjećaje pod ključ i odgurnuti Maren ili se upustiti u nešto snažnije od bilo čega s čime se ikada suočio – ljubav.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Maya Banks autorica je bestselera USA Todayja i New York Timesa, a među njezinim knjigama koje su se popele na vrhove top lista su erotski ljubići, romantične napetice, suvremeni ljubavni romani i škotski povijesni ljubići. Živi na Jugu sa suprugom i troje djece te ljubimcima raznih vrsta, primjerice dvjema bengalskim macama. Obožava čitati ljubavne romane i uživa razgovarati o knjigama sa svojim obožavateljima i svima koji su voljni slušati! Veliko joj je zadovoljstvo komunicirati sa svojim čitateljima na Facebooku i Twitteru te u njezinoj Yahoo! grupi.