Back
Next product
Femicid 11,90 (89,66 kn)

Dama u jezeru

15,79 (118,97 kn)

5,00 (37,67 kn)

U gradu punom laži, može li jedna žena otkriti istinu?

Na zalihi

Naslov izvornika: Lady in The Lake
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Antonia Bojčić
Broj stranica: 348
Godina izdanja: 2020.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-12-2
Opis

Cleo Sherwood nestala je prije osam mjeseci. Osim što je za sobom ostavila roditelje i dvojicu sinova, njezin nestanak prolazi naizgled nezapaženo. I nije teško shvatiti zašto: godina je 1966. pa ni policija ni javnost, čak ni novine, nisu zainteresirani za nestanak mlade crnkinje.

Maddie Schwartz – koja je nedavno ostavila supruga i zaposlila se kao pomoćnica u dnevnim novinama Star – želi samo jedno: svoju autorsku priču. Kada dozna da je neidentificirano tijelo izvučeno iz fontane u parku Druid Hill, Maddie osjeća da je blizu priče koja će je lansirati na naslovnice. Ali njezina će potraga za istinom promijeniti živote mnogima.

Laura Lippman
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Još od njezina prvijenca 1997. godine, autorica bestselera New York Timesa Laura Lippman priznata je kao jedna od najnadarenijih i najsvestranijih spisateljica kriminalističkih i noir romana današnjice. Njezini romani, kao i kratke priče, osvojili su mnogobrojne nagrade, a djela su joj objavljena u više od dvadeset zemalja. Bivša novinarka, Laura Lippman radila je za Baltimore Sun kao izvjestiteljica, ali pisala je i za New York Times, Wall Street Journal, Washington Post i mnoge druge.