Back
Previous product
Moć još jednog 16,19 (121,98 kn)
Next product
Drugi pogled 13,14 (99,00 kn)

Dozvola za ubojstvo

10,60 (79,87 kn)

Na prvoj crti bojišnice globalnog rata protiv terorizma CIA-in superagent Mitch Rapp pokušava spasiti još jedan život – vlastiti.

Na zalihi

Naslov izvornika: Consent to Kill
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Jelena Živić
Broj stranica: 404
Godina izdanja: 2019.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-501-1
Opis

Na prvoj crti bojišnice globalnog rata protiv terorizma CIA-in superagent Mitch Rapp pokušava spasiti još jedan život – vlastiti – u ovom ˝zabavnom romanu koji se brzo čita˝ (People) najprodavanijeg autora na listi bestselera New York Timesa, Vincea Flynna.
Oko za oko: to je odmazda koju zahtijeva moćan otac mrtvog terorista – a pomoću njegove mržnjom ispunjene molbe, Mitch Rapp postaje meta eksplozivne međunarodne zavjere. Hrabri je operativac morao i nekažnjeno ubiti i mučiti kako bi izbjegao katastrofu, a sve kako bi očuvao slobodu. No čak i u krugovima američkih saveznika neki vjeruju da je došlo vrijeme da se Rappu stane na kraj. Lovac se pretvorio u lovinu, a Rapp se mora osloniti na svoje oštre nagone kako bi preživio – te izborio pravdu – dok bijesno kažnjava one koji su ga izdali.

Vince Flynn
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Vince Flynn (1966.-2013.) autor je bestselera s ljestvice New York Timesa. Stvorio je jednog od najpopularnijih junaka suvremene fikcije Mitcha Rappa, protuterorističkog agenta CIA-e koji se pojavljuje u trinaest odlično prihvaćenih političkih trilera. Svi su Flynnovi romani bestseleri New York Timesa.