Back

Dvadeset devet i pol razloga

6,62 (49,88 kn)

Nakon Dvadeset osam i pol želja Rose Gardner se vraća… i opet je u nevolji.

Na zalihi

SKU: 000067 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Twenty-Nine and a Half Reasons
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Iva Divljaković
Broj stranica: 300
Godina izdanja: 2016.
Format knjige: 130 x 195
ISBN: 978-953-795-668-4
Opis

Kad se Rose Gardner javlja na poziv okružnog suda, vjeruje kako je baš zgodno što se uspjela izvući s posla u Uredu za motorna vozila na jedno jutro. Međutim, unatoč katastrofalnom susretu s novim pomoćnikom okružnog tužitelja, odabrana je za porotnika na suđenju za ubojstvo. Kako suđenje napreduje, uz pomoć jedne od svojih vizija, Rose shvaća da u cijeloj priči nedostaju dijelovi puzzlea. Ali ne može apsolutno ništa učiniti u vezi s tim… Ili ipak može?
Kao da stvari nisu već dovoljno zeznute, Roseina starija sestra inzistira da Rose prestane viđati svog novog dečka, policijskog detektiva Joea Simmonsa, da bi izlazila s drugim muškarcima. Rose se ne može u potpunosti prepustiti vezi s Joeom, ali ne namjerava izgubiti najbolje što se joj dogodilo u životu..

Denise Grover Swank
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Spisateljica bestselera New York Timesa i USA Todaya, Denise Grover Swank, rođena je u Kansasu, u državi Missouri, gdje je živjela do devetnaeste godine. Nakon toga postaje nomad, živjela je u pet gradova, četiri države i deset kuća prije nego što se vratila kući. Govori engleski, španjolski i kineski. Ima šestero djece i još uvijek nije potpuno izgubila razum. Ili nas u to pokušava uvjeriti.