Sold out

Ekstremne mjere

10,60 (79,87 kn)

U ovom izvanredno napetom trileru Vincea Flynna, autora brojnih bestselera New York Timesa, njegov smrtonosan i karizmatičan junak Mitch Rapp sa svojim jednako smrtonosnim kolegama vodi rat protiv novog neprijatelja.

Nema na zalihi

Naslov izvornika: Extreme measures
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Marija Perišić
Broj stranica: 376
Godina izdanja: 2020
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-605-6
Opis

U Ekstremnim mjerama Mitch Rapp i njegov štićenik Mike Nash možda
su naišli na dostojna protivnika. CIA je otkrila i zaustavila dvije terorističke ćelije, ali mogla bi postojati i treća o kojoj ništa ne znaju. Predvođena čovjekom koji po svaku cijenu nastoji postati čelnikom Al-Kaide, skupina namjerava napasti samo srce Sjedinjenih Američkih Država.

Vince Flynn
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Prvi kriminalistički roman Patricije Cornwell, Obdukcija, objavljen je 1990. i postao je prvi roman koji je osvojio sve glavne nagrade za kriminalistiku u toj godini. Godine 2008. Cornwellova je primila nagradu Galaxy British Book Awards za triler godine – i tako postala prva osoba iz Sjedinjenih Američkih Država kojoj je ta nagrada dodijeljena. Godine 2011. za poseban doprinos književnosti primila je viteški orden francuskog Reda umjetnika i pisaca. Patricia Cornwell utemeljila je Virginijski institut za forenzičku znanost i medicinu, jedna je od osnivača Nacionalne forenzičke akademije, članica Savjetodavnog vijeća pri Programu obuke u forenzičkim znanostima pri Uredu glavnog sudskog patologa New Yorka. Knjige Patricije Cornwell prevedene su na trideset šest jezika u više od pedeset zemalja i ova se autorica danas smatra jednom od najpodavanijih spisateljica u svijetu.