Back
Previous product
Zaštiti i obrani Najniža u prethodnih 30 dana: 79,90kn (10,60 €)
Snižena cijena: 49,00kn (6,50 €)
Next product
Bijeg Najniža u prethodnih 30 dana: 39,90kn (5,30 €)
Snižena cijena: 19,95kn (2,65 €)

Fastdiet

Najniža u prethodnih 30 dana: 39,90kn (5,30 €)
Snižena cijena: 19,00kn (2,52 €)

“JE LI MOGUĆE JESTI DOBRO VEĆI DIO VREMENA,
A ISTOVREMENO GUBITI NA TEŽINI I BITI ZDRAVIJI?
S FAST DIJETOM TO JE SVAKAKO MOGUĆE!

Na zalihi

Naslov izvornika: FastDiet
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Vesna Racković
Broj stranica: 236
Godina izdanja: 2013.
Format knjige: 130 x 195
ISBN: 978-953-795-600-4
Opis

Opis

FastDiet je odmah po objavljivanju postala međunarodnom uspješnicom zbog snažne poruke koja je u stanju promijeniti vaš život, odnosno, ovo nas djelo uvjerava da je moguće gubiti na težini, smanjiti rizik od šećerne bolesti, kardiovaskularnih oboljenja i raka, a uz to normalno jesti pet dana u tjednu. Jednostavno smanjite unos kalorija dva dana u tjednu koja nisu uzastopna – 500 kalorija za žene, 600 za muškarce. No kako je autor Dr. Michael Mosley naglasio, “Ne radi se o postu, već samo o predahu u svakodnevnoj rutini.”

Znanstvena istraživanja povremenog posta pokazala su da ovaj režim prehrane ne samo doprinosi brzom gubitku na težini već i smanjuje rizik od čitavog niza bolesti, uključujući šećernu bolest, srčana oboljenja i rak.

Dr. Michael Mosley, novinar za područje medicine čija je emisija Horizont u produkciji BBC-a skrenula pozornost svijeta na fenomen Povremenog posta iznosi začuđujuće znanstvene postavke na kojima se temelji dijeta 5:2. Mimi Spencer, priznanjima ovjenčana autorica tekstova o hrani i modi, obrazlaže praktičnu stranu provođenja dijete.

Knjiga FastDiet sadrži i popis kalorijskih vrijednosti namirnica, fotografije u boji i poseban dio knjige posvećen “Fast 500” i “Fast 600” jelovnicima koji će vam omogućiti da uklopite ovaj potpuno novi i revolucionarni sustav gubitka težine u vaš svakodnevni život.

Sada uz FastDiet kuharicu još je jednostavnije pridržavati se ove revolucionarne dijete. Od jednostavnog doručka do ležernih večera, recepte iz FastDiet kuharice stručno su sastavile i kalorijski vrjednovale koautorice Mimi Spencer (i sama pobornica dijete) i nutricionistica Dr Sarah Schenker. Od onih za juhe do mesnih obroka i ribljih specijaliteta, recepti su sastavljeni tako da će vas zasititi i odagnati glad premda ni jedan ne prelazi 500 kalorija. Uz njih su priloženi i detaljni planovi jelovnika kao i brojni korisni savjeti, uključujući popis osnovnih namirnica, najnovija nutricionistička saznanja i čitav niz recepata za brze obroke kada na raspolaganju nemate puno vremena.

Uz uvod u samu dijetu – s obiljem pojedinosti o znanstveno dokazanim zdravstvenim koristima i pozitivnim učincima kod stotina tisuća čitatelja – ova je knjiga neizostavan prilog uz FastDiet. S FastDiet kuharicom nikada se više nećete morati brinuti o planiraju povremenih dana posta.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Mimi Spencer je novinarka i spisateljica. Piše autorske tekstove i kolumne za novine i časopise, koautorica je knjige FastDiet i autorica djela 101 stvar koju trebate napraviti prije nego što počnete držati dijetu. Dr. Sarah Schenker je ovlaštena dijetetičarka i nutricionistica koja je sudjelovala u radu brojnih stručnih i vladinih povjerenstava. Danas se bavi pitanjima prehrane sportaša, savjetodavnim radom za nogometne klubove u Velikoj Britaniji uz redovite priloge za televiziju, znanstvene časopise te novine, časopise i internetske portale. Dr. Michael Mosley studirao je medicinu i specijalizirao u Royal Free bolnici u Londonu prije nego se zaposlio na BBC-u, gdje radi kao znanstveni novinar, producent i televizijski voditelj. Pridržavao se FastDiet dijete nekoliko mjeseci i izgubio 6.5 kilograma i 25% tjelesne masnoće. Kada je Dr Mosley okončao dijetu, šećer u krvi koji je prije toga bio na granici dijabetesa, spustio se na normalu, a kolesterol koji je prije dijete dosezao vrijednosti koje su zahtijevale terapiju također se snizio na normalnu razinu. Njegov dokumentarac "Jedi, posti, živi duže" doživio je fenomenalan svjetski uspjeh kada se emitirao na BBC-u u kolovozu 2012. godine.