Grijesi što nas vežu

13,14

9,20

˝Nisam imala izbora. Ni kad sam povukla prvu crtu kokaina. Ni kad sam postala samohrana majka. No, promijenila sam se, a svaka odluka koju sam donijela služila je tome da sebe i sina zaštitim od svoje slabosti – i svoje prošlosti. Sve dok nije došao Jude i natjerao me da preispitam vlastite odluke, pa čak i svoje tajne.

 

Na zalihi

SKU: K00150 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Sins That Bind Us
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Anja Prpić
Broj stranica: 380
Godina izdanja: 2020.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-703-9
Opis

Nisam imala izbora. Ni kad sam povukla prvu crtu kokaina. Ni kad sam postala samohrana majka. No, promijenila sam se, a svaka odluka koju sam donijela služila je tome da sebe i sina zaštitim od svoje slabosti – i svoje prošlosti. Sve dok nije došao Jude i natjerao me da preispitam vlastite odluke, pa čak i svoje tajne. Ne bih smjela pasti na muškarca kojega sam upoznala na sastanku liječenih ovisnika, no nekako sam mu dopustila da mi se uvuče u život. Ali što se više zbližavamo, to više mogu izgubiti. Grijesi koje nosim nikad ne smiju biti otkriveni. Život mi je ostavio samo krhotine i prepustio me da nekako sastavim vlastiti svijet, previše
krhak da bih riskirala s Judeom Mercerom…

Geneva Lee
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Geneva Lee autorica je serijala Royals, bestselera s popisa New York Timesa i USA Todaya. Više voli fantazije od stvarnosti, pogotovo fantazije o moćnim, opasnim, seksi muškarcima. Naći ćete je kako guta dobre romanse i izbjegava pranje rublja i svoju djecu.