Grob moje sestre

17,12

Prva knjiga hvaljenog serijala o detektivki Tracy Crosswhite koji je stekao milijune obožavatelja diljem svijeta Prošlo je dvadeset godina od nestanka Sare Crosswhite, koji je nepovratno promijenio živote stanovnika pitomoga gradića Cedar Grovea.

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: My Sister's Grave
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Marina Marčelić
Broj stranica: 396
Godina izdanja: 2021.
Uvez: meki
Format knjige: 205*135
ISBN: 978-953-323-749-7
Opis

Prva knjiga hvaljenog serijala o detektivki Tracy Crosswhite koji je stekao milijune obožavatelja diljem svijeta Prošlo je dvadeset godina od nestanka Sare Crosswhite, koji je nepovratno promijenio živote stanovnika pitomoga gradića Cedar Grovea. Okrivljen je Edmund House, već osuđivani silovatelj, ali Sarina sestra Tracy sumnja u valjanost presude, okrivljujući sebe za događaj zbog kojega je ostala bez obitelji. Stoga je život posvetila traganju za istinom, nastojeći rasvijetliti okolnosti Sarina nestanka.
Kad slučajni prolaznici otkriju ostatke Sarina tijela nedaleko od njihova rodnoga grada, Tracy je odlučna dobiti odgovore na sva svoja pitanja. Dok traga za pravim ubojicom, otkriva mračne, dugo čuvane tajne koje će zauvijek promijeniti njezin odnos s prošlošću – i otvoriti vrata smrtonosnoj opasnosti.

Robert Dugoni
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
ROBERT DUGONI (Idaho, 1961.) hvaljeni je autor bestselera New York Timesa, Wall Street Journala i Amazona. Autor je, među ostalim, osam romana serijala o detektivki Tracy Crosswhite, serijalâ o Charlesu Jenkinsu i Davidu Sloaneu te nekolicine samostalnih knjiga, uključujući The Extraordinary Life of Sam Hell, The World Played Chess, The Seventh Canon i The Cyanide Canary. Za roman ,The Cyanide Canary primio je nagradu za knjigu godine Washington Posta. Knjige su mu prevedene na više od 25 jezika diljem svijeta i prodane u više od sedam milijuna primjeraka. Roman Grob moje sestre prvo je njegovo djelo prevedeno na hrvatski jezik.