Grob za dvoje

17,12

8,56

Roman Grob za dvoje prvi je slučaj što ga rješava Selma Falck, a govori o skandalima, spletkama, lažima, korupciji u najvišim sportskim krugovima norveškog skijanja i o ljudima koji ne prežu čak ni od ubojstva.

Na zalihi

SKU: 000220 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: En grav For To
Jezik izvornika: norveški
Prevoditelj: Sandra Ljubas
Broj stranica: 360
Godina izdanja: 2020.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-16-0
Opis

Selma Falck pala je na najniže grane. U kratkom vremenu izgubila je sve – supruga, djecu, posao u uglednom odvjetničkom uredu – i sada živi sama u sirotinjskom stanu. Sve dok joj na vrata ne pozvoni Jan Morell, čovjek odgovoran za njezin pad, i zatraži pomoć. Njegova je kći Hege, najbolja norveška skijaška trkačica, optužena za uzimanje dopinga. Uspije li Selma pronaći dokaze da joj je podmetnuto, Morell će povući sve optužbe protiv nje. Do kvalifikacija za Olimpijske igre preostalo je svega nekoliko tjedana, a Selma usto mora ponovno pohvatati i konce vlastitoga života, pa se zadatak čini nemogućim.

Kad jedan elitni skijaš umre u neobičnim okolnostima, a obdukcija poveže taj slučaj s Heginim, Selmi postane jasno da se u najvišim sportskim krugovima plete opasna mreža laži, korupcije i skandala.
Vremena za rješavanje slučaja sve je manje, još jedna osoba je ubijena, a i sama Selma nađe se u opasnosti…

Anne Holt
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Anne Holt najprodavanija je norveška spisateljica kriminalističkih romana. Dvije godine radila je za policiju Osla, nakon čega je otvorila odvjetnički ured. Tijekom 1996. i 1997. bila je ministrica pravosuđa Norveške. Njezine knjige prevedene su na 30 jezika i prodane u 7 milijuna primjeraka u cijelome svijetu. Najprodavanija je spisateljica u Norveškoj i Švedskoj.