Sold out

Ispovijest

6,62

Nakon zapanjujućeg vikenda prepunog intenzivne seksualne povezanosti, ni Emmy ni Jase ne žele pustiti jedno drugo. Ali oboje su doživjeli niz obiteljskih tragedija i, budući da si nisu mogli priznati što osjećaju, Emmy se vratila u San Diego.

Nema na zalihi

SKU: K00013 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Confession
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ana Sabo
Broj stranica: 128
Godina izdanja: 2018.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-425-0
Opis

Kada je diplomirana povjesničarka umjetnosti Emmy Reed stigla iz Amerike u London, nadala se dobiti posao snova ekskluzivnom pričom o poznatom povučenom umjetniku. Našavši se na putu milijunaša i zavodnika Jasea Becketta, Emmy neočekivano pristaje biti njegova pratilja na obiteljskom vjenčanju nakon što otkrije da je umjetnik kojega traži njegov djed. Nakon zapanjujućeg vikenda prepunog intenzivne seksualne povezanosti, ni Emmy ni Jase ne žele pustiti jedno drugo. Ali oboje su doživjeli niz obiteljskih tragedija i, budući da si nisu mogli priznati što osjećaju, Emmy se vratila u San Diego. Odlučan da je ponovno osvoji, Jase je slijedi, ali je prisiljen okončati njihov odnos za njezino dobro. Vrativši se u London, Jase je slomljen kada se Emmy pojavi zahtijevajući objašnjenje – i ne može je ponovno pustiti. Sada kada je uz njega, spreman je razotkriti istinu o opasnim tajnama koje su proklele obitelj Beckett. Ali kada se otkrića nastave, jasno je da opasnosti nije kraj. I sve što Jase i Emmy znaju jest to da mogu vjerovati samo jedno drugome…

Rhyannon Byrd
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Rhyannon Byrd strastvena je, dugogodišnja ljubiteljica ljubavnih romana i autorica više od dvadeset erotskih i paranormalnih djela. Tri je puta bila nominirana za nagradu Romantic Times Reviewers’ Choice Award, uključujući i onu za ljubavni roman čiji su glavni likovi mjenjolici, a njezine su knjige prevedene na nekoliko jezika. Provevši brojne godine uživajući u veličanstvenom suncu američkog juga i jugozapada, Rhyannon sada živi u predivnom, iako često prohladnom ruralnom predjelu Engleske sa svojim suprugom i obitelji.