Sold out

Ispuni me

39,90kn (5,30 €)

Za obožavatelje Pedeset nijansi sive i Afere Blackstone dolazi Ispuni me, treći nastavak senzualne, erotične, snažno emotivne i međunarodne bestseler ljubavne trilogije J. Kenner. Multimilijunaš Damien Stark dao Nikki Fairchild nezaboravnu, ali nedoljivu nemoralnu ponudu. Njihova je strast gorjela još jače, a može li i sada njihova ljubav preživjeti tajne iz prošlosti?

Nema na zalihi

SKU: 000031 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Complete Me
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ira Martinović
Broj stranica: 304
Godina izdanja: 2014.
Format knjige: 130 x 195
ISBN: 978-953-795-617-2
Opis

Opis

Prekrasan, jak i moćan, Damien Stark ispunjava Nikkinu prazninu koju nijedan drugi muškarac ne može ni dotaknuti. Njegove strasne želje guraju je preko ruba ushićenja – i oslobađaju divlju strast koja ih oboje obuzima. No ispod potrebe za dominacijom, Damien skriva rane koje je ostavila bolna prošlost. Progonjen ostavštinom mračnih tajni i iznevjerenog povjerenja, traži oslobođenje u zanosu koji dijele, a vatra između njih svakim danom gori sve jače. Privlačnost između njih je neporeciva, a njihova opsesija nezaustavljiva. No čak ni Damien ne može pobjeći od svojih duhova niti ih zaštititi od opasnosti koje tek dolaze.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
J. Kenner voli vino, tamnu čokoladu i knjige. Živi u Teksasu sa suprugom i kćerima. Posjetite njezinu internetsku stranicu www.jkenner.com kako biste saznali više o njoj i njezinim drugim pseudonimima te vidjeli na čemu trenutno radi i povezali se s njom preko društvenih medija.