Iz pijeska i pepela

99,00kn

Predivno i sočno. Tragično i uznemirujuće. Rat. Ljubav. Sudbina. Veličanstvena proza ispletena oko povijesnih detalja koja će vam razoriti srce.

Na zalihi

SKU: K00104 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: From Sand and Ash
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Tea Tosenberger
Broj stranica: 420
Godina izdanja: 2020
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-625-4
Opis

Opis

Italija, 1943. — Većina se zemlje nalazi pod njemačkom okupacijom i židovsko se stanovništvo tijekom Drugoga svjetskog rata našlo u golemoj opasnosti. Eva Rosselli i Angelo Bianco odrasli su u istoj obitelji, no razdvojile su ih okolnosti i vjera. Kako su prolazile godine, zaljubili su se jedno u drugo. No Angela je privlačila Crkva pa je unatoč snažnim osjećajima koje je gajio prema Evi odabrao svećenstvo. Sada, više od desetljeća poslije, Angelo je katolički svećenik, a Eva žena koja nema kamo. Gestapo je sve bliže i Angelo je skrije u samostan gdje ona sazna da je samo jedna od brojnih Židova kojima pomaže Katolička crkva. No ne može se samo kriti i prekriženih ruku čekati spas dok Angelo riskira sve da bi je zaštitio. Dok je svijet u ratu i brojnim je ljudima potrebna pomoć, Angelo i Eva suočavaju se s izazovom za izazovom, moraju donositi teške odluke, sve dok ih okolnosti ne prisile da donesu najtežu od svih.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Iz pijeska i pepela”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

O autoru
Amy Harmon autorica je bestselera Wall Street Journala, USA Todaya i New York Timesa. Knjige su joj prevedene na osamnaest jezika — uistinu spektakularno dostignuće za seosku djevojku iz Ute. Amy Harmon napisala je četrnaest romana, uključujući i bestselere USA Todaya Making Faces i Running Barefoot te Amazonov bestseler From Sand and Ash. Također je i autorica romana What the Wind Knows, bestselera New York Timesa A Different Blue i The Bird and the Sword. Više informacija o Amy Harmon možete saznati na njezinoj web stranici www.authoramyharmon.com.