Sold out

Iz pijeska i pepela

13,14

Predivno i sočno. Tragično i uznemirujuće. Rat. Ljubav. Sudbina. Veličanstvena proza ispletena oko povijesnih detalja koja će vam razoriti srce.

Nema na zalihi

SKU: K00104 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: From Sand and Ash
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Tea Tosenberger
Broj stranica: 420
Godina izdanja: 2020
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-625-4
Opis

Italija, 1943. — Većina se zemlje nalazi pod njemačkom okupacijom i židovsko se stanovništvo tijekom Drugoga svjetskog rata našlo u golemoj opasnosti.
Eva Rosselli i Angelo Bianco odrasli su u istoj obitelji, no razdvojile su ih okolnosti i vjera. Kako su prolazile godine, zaljubili su se jedno u drugo. No Angela je privlačila Crkva pa je unatoč snažnim osjećajima koje je gajio prema Evi odabrao svećenstvo.
Sada, više od desetljeća poslije, Angelo je katolički svećenik, a Eva žena koja nema kamo. Gestapo je sve bliže i Angelo je skrije u samostan gdje ona sazna da je samo jedna od brojnih Židova kojima pomaže Katolička crkva. No ne može se samo kriti i prekriženih ruku čekati spas dok Angelo riskira sve da bi je zaštitio. Dok je svijet u ratu i brojnim je ljudima potrebna pomoć, Angelo i Eva suočavaju se s izazovom za izazovom, moraju donositi teške odluke, sve dok ih okolnosti ne prisile da donesu najtežu od svih.

Amy Harmon
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Amy Harmon autorica je bestselera Wall Street Journala, USA Todaya i New York Timesa. Knjige su joj prevedene na osamnaest jezika — uistinu spektakularno dostignuće za seosku djevojku iz Ute. Amy Harmon napisala je četrnaest romana, uključujući i bestselere USA Todaya Making Faces i Running Barefoot te Amazonov bestseler From Sand and Ash. Također je i autorica romana What the Wind Knows, bestselera New York Timesa A Different Blue i The Bird and the Sword. Više informacija o Amy Harmon možete saznati na njezinoj web stranici www.authoramyharmon.com.