Sold out

Izgorjela

11,81

Je li Rachel oteo moćni kralj Adriane, njoj poznat kao Ian, doznat ćete na početku priče prepune romanse, požude, sukoba i strasti.

Nema na zalihi

SKU: K00208 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Scorched
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Tea Tosenberger Lubar
Broj stranica: 400
Godina izdanja: 2021.
Uvez: meki
Format knjige: 205x135
ISBN: 978-953-323-783-1
Opis

Je li Rachel oteo moćni kralj Adriane, njoj poznat kao Ian, doznat ćete na početku priče prepune romanse, požude, sukoba i strasti. Kralj je nedavno preuzeo prijestolje Corythije, a njegov brat Gianni želi osvetu jer smatra da mu pripada pravo na tron kojega se odrekao. U međuvremenu, Rachel dozna da je trudna i odlučna je ne upasti u zamku koju je zgodni kralj pripremio u namjeri da je odvede pred oltar. U knjizi Zavedena Rafe je zaprosio Ari, koja je zdušno pristala, ali kada je Rachel nestala, otkazali su vjenčanje. Hoće li sudbina uspjeti u svom očajničkom pokušaju da razdvoji ovaj par?

Melody Anne
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Melody Anne, autorica bestselera s top liste New York Timesa i Usa Today napisala je popularni serijal Milijarderi neženje, te mnoge druge. Svoj prvi roman objavila je 2011., nakon što je godinama sanjala o tome da postane spisateljica. Kao prvostupnica ekonomije, Melody voli pisati o lijepim i snažnim poslovnim ljudima i korporacijskom svijetu. Kad ne piše, provodi vrijeme sa svojom voljenom obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima. Seoska djevojka u duši, obožava skromni gradić u kojem živi te sudjeluje u brojnim njegovim projektima.