Izgubljena noć

15,79

SAVRŠEN PSIHOLOŠKI TRILER ZA LJUBITELJE ROMANA DJEVOJKA U VLAKU I NESTALA. BESTSELER PREMA KOJEM SE SNIMA TV SERIJA U PRODUKCIJI MILE KUNIS.

Na zalihi

Naslov izvornika: The Lost Night
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ervin Felić
Broj stranica: 372
Godina izdanja: 2019.
Uvez: meki
Format knjige: 140 x 200
ISBN: 978-953-8318-00-9
Opis

Što se zaista dogodilo one noći kad je Edie umrla? Godine 2009. Edie je bila vladarica hipsterske elite New Yorka. Njezin nesputan duh i karizmatična osobnost činili su je najsjajnijom zvijezdom grupe mladih diplomaca koji su živjeli u loftovima u umjetničkoj četvrti Brooklyna. Raspojasani tulumi, odlasci na gaže i snovi o umjetnosti bili su njihov svijet, dekadentan život njihov potpis. Jedne takve raskalašene noći Edie je umrla. Uz njezino tijelo pronađeno je kratko oproštajno pismo. Šok i tuga rasuli su grupu prijatelja i era zajedništva i ludih tuluma naglo je završila. Deset godina poslije Lindsay, nekoć Ediena najbolja prijateljica, otkriva uznemirujuću videosnimku iz one noći kad je Edie umrla i pita se je li Edie zapravo ubijena. I još gore – snimka ukazuje na to da bi Lindsay i sama u to mogla bila upletena. Izgubljena noć vješto je napisan psihološki triler, ali i više od toga. Ona je i lirično putovanje u mračne kutke sjećanja i ljudske psihe, kao i portret života mladih ljudi u New Yorku u životnom razdoblju kad se osjećaju nedodirljivo i nepobjedivo, s mnogim mogućnostima pred sobom. “Ako ste se ikad probudili ne sjećajući se onoga što se dogodilo prošle noći i zatim opet sve to ponovili… eh, ovo je prava knjiga za vas.” – Caroline Kepnes, autorica bestselera Ti. “Jako mi se svidio ovaj zaista kul triler koji čitatelja vodi ravno među otkačenu ekipu New Yorka. Emocionalno ranjena pripovjedačica držat će vas u neizvjesnosti do samoga kraja. Pročitala sam knjigu u dva dana!” – C. J. Tudor, autorica hita Čovjek od krede

Andrea Bartz
Dodatne informacije
Kategorija

Beletristika

Izdavač

O autoru
Andrea Bartz novinarka je s adresom u Brooklynu. Njezin roman Izgubljena noć objavljen je 2019., a drugi roman The Herd izlazi 2020. godine. Također ke koautorica knjige adaptirane iz bloga Stuff Hipsters Hate (Što hipsteri mrze). Radila je kao urednica u časopisima Glamour, Psychology Today i Self, a njezini tekstovi i eseji objavljivani su u časopisima The Wall Street Journal, Marie Claire, Vogue, Cosmopolitan, Elle te mnogim drugim publikacijama.