-50%Sold out

Kad smo bili mladi

15,79

7,89

Krf, 1942.: Šesnaestogodišnjoj Sari Batis nacisti se čine maglovitom i dalekom opasnošću − mnogo veću prijetnju predstavljaju suprotstavljene potrebe njezina srca i njezine obitelji.

 

 

Nema na zalihi

SKU: K00202 Kategorije: , , Oznaka:
Jezik izvornika: When we were young
Prevoditelj: Adela Ečimović
Broj stranica: 408
Godina izdanja: 2021
Uvez: meki
Format knjige: 205*135
ISBN: 978-953-323-731-2
Opis

Krf, 1942.: Šesnaestogodišnjoj Sari Batis nacisti se čine maglovitom i dalekom opasnošću − mnogo veću prijetnju predstavljaju suprotstavljene potrebe njezina srca i njezine obitelji. Tradicija nalaže da se Sarah mora udati za Židova, ali ona se zaljubila u ribara koji ne pripada njihovoj zajednici. A kad nacisti okupiraju Krf, Sarah mora izdaleka gledati kako joj odvode obitelj…
Krf, 2004.: Sarina kći, Bea, izgradila je sretan život s odanim suprugom i dvjema kćerima. Ljeta provedena na grčkom otoku zajedno s obitelji Winn doimaju se idiličnima, a osobito ljubav koja procvjeta između Beine kćeri Joey i Lea Winna. Ali postoji tajna koja prijeti njihovu otočnom raju.
Florida, 2019.: Joey dijeli samo nekoliko dana od udaje za simpatičnog Židova kojega njezina obitelj obožava. Zbog dolaska Lea, Joeyne prve ljubavi, cijeli joj se svijet okrene naglavačke. Petnaest godina poslije privlačnost između njih i dalje je snažna − ali Leo nije došao u potrazi za sretnim ujedinjenjem. Došao je otkriti zašto je zapravo prekinuo s njom za njihova posljednjeg zajedničkog ljetovanja. Vjenčanja obično izvlače najbolje − i najgore − iz onih koje najviše volite. A kad tajne njezine obitelji isplivaju na površinu, ono što Joey dozna još će ih više zbližiti… ili zauvijek razdvojiti

Jaclyn Goldies
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Jaclyn Goldis diplomirala je na Sveučilištu Michigan u Ann Arboru i završila pravni fakultet na Newyorškom sveučilištu. U velikoj odvjetničkoj tvrtki u Chicagu sedam godina bavila se pravom s područja fondova i imovine prije nego što je napustila posao kako bi putovala svijetom i pisala romane. Nakon što je svela svoju imovinu na ono što stane u jedan ruksak, putovala je gotovo godinu dana prije nego što se skrasila u Tel Avivu, gdje je se nerijetko može pronaći kako piše u kafićima blizu plaže. Voli kad joj se javljaju njezini čitatelji. Molimo vas posjetite stranicu jaclyngoldis.com za dodatne informacije.