-60%Sold out

Kad utihne oluja

49,90kn 19,96kn

Donovan Kelly godinama se nemilosrdno borio u ime pravde, a žene i djeca pritom su vječno zauzimali posebno mjesto u njegovu srcu.

Nema na zalihi

SKU: 000076 Kategorije: , , , Oznaka:
Naslov izvornika: After The Storm
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Jelena Pataki
Broj stranica: 344
Godina izdanja: 2016.
Format knjige: 130 x 195
ISBN: 978-953-795-676-9
Opis

Opis

Surađujući rame uz rame s braćom, Donovan je osobno svjedočio danku – tjelesnom, umnom i emocionalnom – koji su morali platiti njegovi bližnji, ali i svi nedužni zatečeni u unakrsnoj vatri. Posljednje što očekuje jest da će mu se sljedeći zadatak pojaviti gotovo pred kućnim pragom – ili da će se pretvoriti u nešto vrlo osobno.
Pitoreskno jezero Kentucky savršeno je odredište za izmučene duše koje tragaju za sigurnim utočištem. Prekrasna strankinja stigla je u grad – očajna, iscrpljena i u bijegu od mračne prošlosti koja progoni nju te njezina mlađeg brata i sestru koje svim silama nastoji zaštititi. Donovan će se morati poslužiti svakim dostupnim sredstvom kako bi spasio ženu i djecu koji će možda postati njegova sudbina.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Maya Banks autorica je bestselera USA Todayja i New York Timesa, a među njezinim knjigama koje su se popele na vrhove top lista su erotski ljubići, romantične napetice, suvremeni ljubavni romani i škotski povijesni ljubići. Živi na Jugu sa suprugom i troje djece te ljubimcima raznih vrsta, primjerice dvjema bengalskim macama. Obožava čitati ljubavne romane i uživa razgovarati o knjigama sa svojim obožavateljima i svima koji su voljni slušati! Veliko joj je zadovoljstvo komunicirati sa svojim čitateljima na Facebooku i Twitteru te u njezinoj Yahoo! grupi.