Sold out

Kako uspješno uklizati

7,83

Teddy King briljira u mnogim stvarima. U igranju hokeja. Riješeno. Zakucava na ledu i izvan njega. Bez greške. Smiješno je privlačan. Itekako točno. Poznajem ga odavno. Iz vremena kada još nije bio tip čiji su dio željeli svi. Tada je bio samo buntovni kolega i jedan od mojih energičnijih partnera za štrebanje.
Ali tajne pronađu način kako izaći na vidjelo i jedan od vrućih susreta iz naših studentskih dana (koji vjerojatno nismo trebali snimiti kamerom) samo što nije prouzročio veliki skandal. Osim ako ne uspijemo surađivati kako bismo ga spriječili. Teddyju naporan rad nije nepoznanica… Ipak, je li spreman potruditi se za ono što želi najviše na svijetu.

Nema na zalihi

SKU: K00125 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Trying to Score
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Tea Tosenberger
Broj stranica: 224
Godina izdanja: 2020.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-653-7
Opis

Teddy King briljira u mnogim stvarima. U igranju hokeja. Riješeno. Zakucava na ledu i izvan njega. Bez greške. Smiješno je
privlačan. Itekako točno. Poznajem ga odavno. Iz vremena kada
još nije bio tip čiji su dio željeli svi. Tada je bio samo buntovni
kolega i jedan od mojih energičnijih partnera za štrebanje.
Ali tajne pronađu način kako izaći na vidjelo i jedan od vrućih susreta iz naših studentskih dana (koji vjerojatno nismo trebali snimiti kamerom) samo što nije prouzročio veliki
skandal. Osim ako ne uspijemo surađivati kako bismo ga spriječili.

Kendall Ryan
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
KENDALL RYAN američka je autorica čijih se dvadesetak knjiga već našlo na listi najprodavanijih naslova New York Timesa, Wall Street Journala i USA Todaya. Njezine knjige prodane su u više od dva milijuna primjeraka i prevedene su na nekoliko svjetskih jezika. Redovito objavljuje priloge u nekoliko američkih dnevnih listova i časopisa, među kojima su Cosmopolitan, USA Today, Newsweek, In Touch Magazine itd. Živi u Teksasu s mužem i dvojicom sinova.