Back

Knjiga za Divlju ženu – II. dopunjeno izdanje

99,00kn 79,20kn

Drugo, dopunjeno, redizajnirano izdanje Knjige za Divlju ženu autorice Ingrid Divković. U drugom izdanju nalazi se 25 novih pjesama hrvatske književne zvijezde i Stilusove urednice.

Na zalihi

SKU: 000196 Kategorije: , , , Oznaka:
Naslov izvornika: Knjiga za Divlju ženu - II. dopunjeno izdanje
Jezik izvornika: hrvatski
Prevoditelj: -
Broj stranica: 184
Godina izdanja: 2020
Format knjige: 140 x 160
ISBN: 978-953-8183-86-7
Opis

Opis

„Nakon gospodina Ega, svih turobnih i teških životnih situacija, na scenu života stupa ona, Divlja žena, vesela i strastvena, plaha i neobuzdana. Ona koju možda niste očekivali, ali koja dolazi, tiho i polako, poput vučice, na vršcima prstiju. Dolazi podsjetiti nas tko smo bile, tko smo sada i tko ćemo tek biti. Inspiraciju za ovu knjigu dugujem Clarisi Pinkoli Estes, autorici knjige ‘Žene koje trče s vukovima’, ali i svim ženama koje ispunjavaju moj svijet i čine ga ljepšim mjestom za život. Knjiga za Divlju ženu je knjiga kratkih poetsko/proznih zapisa divlje snage koja progovara kroz jednu ženu. Knjiga za Divlju ženu je knjiga utjehe i knjiga ljubavi.“

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Za Ingrid Divković, tridesetčetverogodišnju Riječanku kažu da je predstavnik nove generacije duhovno osviještenih žena koje stvaraju da bi spoznale sebe, ali i svijet oko sebe. Autorica je publicističkih hitova „J..e li vas ego?“ i „Knjiga za Divlju ženu“, te romana „Živi mi se“. Da su književnost i filozofija autoričine velike ljubavi dokazuje diploma Filozofskog fakulteta.