Back
Sold out

Književni klub milijardera

13,14 (99,00 kn)

Tijekom cijeloga života, bio sam zadovoljan. Svojim privatnim životom, svojim stresnim, ali iznimno uspješnim poslom glavnog korporativnog savjetnika za gotovo svaku tvrtku Fortune 500 u Sjevernoj Americi, na svoj spontan, razigran način.

 

 

Nema na zalihi

SKU: K00191 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Billionaire Book Club
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Vicko Ivanković
Broj stranica: 364
Godina izdanja: 2021
Format knjige: 205*135
ISBN: 978-953-323-724-4
Opis

Tijekom cijeloga života, bio sam zadovoljan. Svojim privatnim životom, svojim stresnim, ali iznimno uspješnim poslom glavnog korporativnog savjetnika za gotovo svaku tvrtku Fortune 500 u Sjevernoj Americi, na svoj spontan, razigran način. Nisam imao pojma da je moguće predomisliti se. Bezbrojne žene i posao više nisu bili dovoljni, i baš kako mi je rekla Ruby Rockford – vrijeme je da odrastem.

Max Monroe
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Max Monroe pseudonim je dviju spisateljica čijih se dvadeset sedam romansi našlo na popisima bestselera New York Timesa i USA Todaya. Dugogodišnje prijateljice, Max i Monroe nastoje u životu i svojim romanima biti zabavne i seksi, što se ne može uvijek iščitati iz njihovih objava na Facebooku. Po naravi sarkastične, njihove dvije spisateljske duše naizgled su pronašle svoje druge polovice.