Književni klub milijardera

99,00kn

Tijekom cijeloga života, bio sam zadovoljan. Svojim privatnim životom, svojim stresnim, ali iznimno uspješnim poslom glavnog korporativnog savjetnika za gotovo svaku tvrtku Fortune 500 u Sjevernoj Americi, na svoj spontan, razigran način.

 

 

Na zalihi

SKU: K00191 Kategorija: Oznaka:
Naslov izvornika: The Billionaire Book Club
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Vicko Ivanković
Broj stranica: 364
Godina izdanja: 2021
Format knjige: 205*135
ISBN: 978-953-323-724-4
Opis

Opis

Tijekom cijeloga života, bio sam zadovoljan. Svojim privatnim životom, svojim stresnim, ali iznimno uspješnim poslom glavnog korporativnog savjetnika za gotovo svaku tvrtku Fortune 500 u Sjevernoj Americi, na svoj spontan, razigran način. Nisam imao pojma da je moguće predomisliti se. Bezbrojne žene i posao više nisu bili dovoljni, i baš kako mi je rekla Ruby Rockford – vrijeme je da odrastem.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Max Monroe pseudonim je dviju spisateljica čijih se dvadeset sedam romansi našlo na popisima bestselera New York Timesa i USA Todaya. Dugogodišnje prijateljice, Max i Monroe nastoje u životu i svojim romanima biti zabavne i seksi, što se ne može uvijek iščitati iz njihovih objava na Facebooku. Po naravi sarkastične, njihove dvije spisateljske duše naizgled su pronašle svoje druge polovice.