Sold out

Korak predaleko

7,95

Posljednja stvar koju Blaire Wynn želi u životu jest useliti se u kuću nove očeve obitelji u Rosemary Beachu na Floridi. Ali, nema izbora, a situacija se samo pogorša nakon što upozna svog polubrata.

Nema na zalihi

SKU: K00022 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Fallen Too Far
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ana Sabo
Broj stranica: 196
Godina izdanja: 2018.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-476-2
Opis

Posljednja stvar koju Blaire Wynn želi u životu jest useliti se u kuću nove očeve obitelji u Rosemary Beachu na Floridi. Ali, nema izbora. Blaireina je mama preminula nakon mukotrpne bolesti, ostavivši joj brdo neplaćenih bolničkih računa i nikakve šanse da zadrži njihovu malu farmu u Alabami. Pri dolasku u novi grad u kamionetu s pištoljem ispod sjedala, Blaire uskoro shvati da se neće tako lako uklopiti. Razočaranje je još veće kada dozna da joj je otac otišao na put Ciničan i besraman sin zloglasne rock-zvijezde, Rush je razmažen onoliko koliko i prekrasan. Kako ljeto prolazi, Blaire polako otkriva dio Rusheve osobnosti koji nije očekivala i kemiju između njih sad je nemoguće ignorirati. Rush ima tajnu koja bi posve mogla uništiti Blairein svijet. Hoće li ona otkriti to što skriva prije negoli ode korak predaleko?

Abbi Glines
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Abbi Glines autorica je bestselera New York Timesa, USA Todaya i Wall Street Journala. Vjerna ljubiteljica knjiga, nikada ne kuha (osim za Božić, kad peče kolače), vjeruje u duhove i pije čaj poslijepodne jer želi biti Britanka, ali je, nažalost, rođena u Alabami gdje još uvijek živi. Ovisnica je o Twitteru na kojem "visi" preko @AbbiGlines. Na Facebooku je možete pronaći na Facebook.com/AbbiGlinesAuthor.