Košnica

17,12 (128,99 kn)

10,27 (77,38 kn)

Prevarantica ili glamurozna duhovna mentorica? U očaravajućem i napetom romanu Gregga Olsena, autora bestselera New York Timesa, pod krinkom ljepote skrivaju se smrtonosne tajne.

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: The Hive
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Mirna Roksandić
Broj stranica: 444
Godina izdanja: 2021
Format knjige: 205 x 135
ISBN: 978-953-323-787-9
Opis

Prevarantica ili glamurozna duhovna mentorica? U očaravajućem i napetom romanu Gregga Olsena, autora bestselera New York Timesa, pod krinkom ljepote skrivaju se smrtonosne tajne.
U području Pacifički sjeverozapad detektivka Lindsay Jackman istražuje ubojstvo mlade novinarke pronađene na dnu klisure. Lindsay ubrzo doznaje da je žrtva pisala članak o razotkrivanju istine. Njezina tema: karizmatična wellness guruica koja je privukla milijune ljudi u svoju euforičnu orbitu… Kad je bila dijete, roj pčela podigao ju je s tla u zrak, barem je tako pripovijedala Marnie Spellman, obasjavši svoju duhovnu povezanost s prirodom – bio je to neobičan događaj na osnovi kojeg je Marnie izgradila kozmetičko carstvo i postala legenda, iscjeliteljica i kraljica holističkog zdravlja i neprolazne ljepote. U njezinu su najužem krugu prisne i fanatične sljedbenice okupljene u grupi imena Košnica. One dijele Marniene tajne uspjeha – uključujući i onu obavijenu tamom već dvadeset godina. Odlučna u namjeri da razotkrije potencijalno opasne tajne Košnice, Lindsay svoju istragu usmjerava na Marnie i bivše članice grupe koje su jednako tako odlučne sakriti istinu od Lindsay te zadržati svoj status.

Gregg Olsen
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Gregg Olsen autor je bestselera New York Timesa, kao i Amazon Chartsa, s više od trideset knjiga, uključujući Ako kažeš, Lying Next to Me, The Last Thing She Ever Did, The Sound of Rain i The Weight of Silence iz serije knjiga o Nicole Foster. Pojavljuje se u emisijama i vijestima na televizijskim i radiomrežama, kao što su Good Morning America, Dateline, Entertainment Tonight, CNN i MSNBC. Osim toga, Olsen je također pisao priloge za Redbook, People i Salon, kao i Seattle Times, Los Angeles Times i New York Post. Njegova beletristička i publicistička djela dobila su priznanja kritičara i brojne nagrade. Država Washington službeno je odabrala njegov roman za odrasle Envy za National Book Festival, a roman The Deep Dark proglašen je najboljom knjigom godine u Idahu. Rodom iz Seattlea, živi sa suprugom na selu u državi Washington i već radi na svom sljedećem trileru. Posjetite ga na www.greggolsen.com.