Sold out

Kralj obmane

13,14

Nakon misterioznog nestanka oca u kojem su on i sestra glavni osumnjičenici, Work grozničavo pokušava spasiti sestru, sprati ljagu sa svoga imena i vratiti ljubav žene kojoj je davno poklonio srce.

Nema na zalihi

SKU: K00023 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: The King of Lies
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mirjana Čanić
Broj stranica: 340
Godina izdanja: 2018.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-440-3
Opis

Jackson Workman Pickens – većini poznat kao Work – svim silama nastoji zadržati kontrolu nad svojim životom: odvjetnički ured, koji je naslijedio nakon misterioznog nestanka njegova oca Ezre, posluje sve gore, od supruge se sve više udaljava, dok njegova sestre Jean, traumatizirana mučnom, zajedničkom prošlošću postaje sve krhkija. A onda pronađu Ezrino tijelo. Kako je Work proglašen jedinim nasljednikom očeva imetka, postaje
glavni osumnjičenik. Ali ni Jean nije pošteđena sumnje. Strepeći od najgoreg, Work pokreće istragu, ali planove mu remete detektivka gladna moći te niz kobnih dokaza i ružne glasine što se šire bogatim, južnjačkim gradićem. Očajnički žudeći za iskupljenjem koje ga je godinama zaobilazilo i odbacujući sve što mu je nekoć bilo važno, Work grozničavo pokušava spasiti sestru, sprati ljagu sa svoga imena i vratiti ljubav žene kojoj je davno poklonio srce.

John Hart
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
John Hart autor je bestselera New York Timesa Kralj obmane, Posljednje dijete i Down River. Jedini je spisatelj koji je uspio osvojiti dvije uzastopne nagrade Edgar za najbolji roman. Također je osvojio nagradu Barry te England’s Steel Dagger Award za najbolji triler godine. Njegove knjige prevedene su na dvadeset i devet jezika, a dostupne su u više od pedeset zemalja. Nekadašnji odvjetnik radio je također kao bankar, burzovni mešetar te pomoćnik zrakoplovnog mehaničara. Suprug je i otac dvoje djece, a vrijeme provodi u Sjevernoj Karolini i Virginiji.