Krv i meso

99,00kn 59,40kn

Patricia Cornwell donosi još jedan u nizu očaravajućih trilera u serijalu o forenzičkoj detektivki Kay Scarpetti – složenu priču o serijskom snajperistu koji pogađa zastrašujuće blizu glavnoj junakinji.

Na zalihi

Naslov izvornika: Flesh and Blood
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mija Žužul Krunić
Broj stranica: 368
Godina izdanja: 2019.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-592-9
Opis

Opis

Na svoj rođendan, dr. Kay Scarpetta treba krenuti na odmor u Miami sa svojim suprugom, psihologom FBI-a Bentonom Wesleyjem, kada je na zidu njihove kuće u Cambridgeu primijetila sedam novčića. Je
li to dječja igra? Ako jest, zašto su svi novčići iz 1981. godine i toliko ulašteni da izgledaju kao da su upravo iskovani. Njezin mobitel zazvoni, a detektiv Pete Marino obavještava je o ubojstvu koje se dogodilo samo pet minuta od njezine kuće. Učitelj glazbe u srednjoj školi pogođen je šokantnom preciznošću dok je iznosio namirnice iz svojeg auta. Nitko nije ništa vidio ni čuo. Izgleda kao da je sam Bog to učinio.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Patricia Cornwell (1956.) svjetski je poznata američka spisateljica kriminalističkih romana koja se proslavila serijalom o patologinji Kay Scarpetti. Cornwell je, nakon što je diplomirala engleski jezik, karijeru započela kao novinarka crne kronike, a potom je radila i u uredu patologa te policijskoj stanici. Prije nego je 1990. godine objavila prvi roman o Kay Scarpetti, napisala je tri romana koja nitko nije htio objaviti. Dosad je o Kay Scarpetti objavila više od dvadeset romana.