Kubanska afera

15,79

11,05

Strast poput ove nemoguće je glumiti.

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: The Island Affair
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Dragana Grozdanić
Broj stranica: 360
Godina izdanja: 2021
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-41-2
Opis

Sara Vance, utjecajna influencerica na društvenim mrežama koja se oporavlja od poremećaja prehrane, dolazi na svoje kad se na obzoru javi mogućnost razvoja karijere i širenja posla. Ali unatoč dobrim vijestima, njezin uspješni brat i sestra (i njihovi savršeni supružnici) znaju kako postići da se ona osjeća poput uljeza. Zato, kada se njezin nepouzdani dečko ne pojavi na obiteljskom odmoru na Floridi, Sara angažira Luisa Navarra, vatrogasnog bolničara i glavnog ronioca kubanskoga podrijetla, spremnog izigravati njezina zaljubljenog zaručnika.

Luisova velika kubanska familia generacijama je u Key Westu i njegova tiha snaga napaja se ležernim stilom otoka. Iako na oprezu nakon strašne izdaje, uvijek će pomoći onome kome je pomoć potrebna, posebice odvažnoj ljepotici s iznenađujućim poznavanjem španjolskih psovki. Luis i Sara izmisle priču o tome kako su se upoznali i sudjeluju u obiteljskim večerama, odlaze u vožnje biciklima, na privatne izlete koji uključuju ronjenje, međusobno dijele tajne i razmjenjuju nježne poljupce. Ali kada dođe vrijeme za Sarin povratak kući, hoće li njihova lažna veza iščeznuti kao zapanjujući zalazak sunca… ili procvjetati u nešto lijepo?

Priscilla Oliveras
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Priscila Oliveras autorica je bestselera USA Todaya. Ponosna na portorikansko-meksičko podrijetlo, nastoji u svim svojim romanima unijeti dašak Latinske Amerike. Stekla je magisterij iz pisanja popularne fantastike na Sveučilištu Seton Hill. Iako je obožavateljica ljubavnoga žanra, Priscilla se također smatra ljubiteljicom sporta, plaže i zaljubljenicom u zumbu. Kubanska afera njezina je prva knjiga prevedena na hrvatski jezik.