Lakomisleno srce

99,00kn

Autorica bestselera New York Timesa Patricia Cornwell donosi dvadeset i treći triler iz napetog serijala o forenzičkoj patologinji Kay Scarpetti.

Na zalihi

Naslov izvornika: Depraved heart
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mija Žužul Krunić
Broj stranica: 440
Godina izdanja: 2020
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-607-0
Opis

Opis

Doktorica Kay Scarpetta radi na sumnjivom mjestu ubojstva u Cambridgeu, u američkoj saveznoj državi Massachusetts, kada joj na mobitel stiže sigurnosno upozorenje. Internetski link na videoisječak nalazi se u poruci poslanoj s uređaja koji pripada Lucy, njezinoj nećakinji i računalnom geniju. Ali, kako je to moguće? Očito je da je Lucy snimljena nadzornom kamerom – i to prije gotovo dvadeset godina. Gledajući video, Kay spoznaje zastrašujuće činjenice o svojoj nećakinji koju je voljela i odgojila kao vlastito dijete. Taj je isječak, kao i drugi koji su počeli stizati nakon njega, uzdrmao Scarpettin svijet, uvukavši je u opasne pravne zavrzlame i izolirajući je od svega poznatoga. Potpuno zbunjena i zabrinuta ne zna kome bi se obratila za pomoć. Ne zna kome može reći što je vidjela – svakako ne svojem suprugu FBI-evcu Bentonu Wesleyu ni policijskom partneru Peteu Marinu. Pa čak ni Lucy.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lakomisleno srce”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

O autoru
Patricia Cornwell (1956.) svjetski je poznata američka spisateljica kriminalističkih romana koja se proslavila serijalom o patologinji Kay Scarpetti. Cornwell je, nakon što je diplomirala engleski jezik, karijeru započela kao novinarka crne kronike, a potom je radila i u uredu patologa te policijskoj stanici. Prije nego je 1990. godine objavila prvi roman o Kay Scarpetti, napisala je tri romana koja nitko nije htio objaviti. Dosad je o Kay Scarpetti objavila više od dvadeset romana.