-54%Sold out

Ledeno srce

13,14

5,99

Nakon kratkog premještaja u načelnikov ured, detektivka Cat Kinsella vraća se u londonsku Metropolitansku policiju gdje opet zbija šale s partnerom Luigijem Parnellom i izbjegava gnjev svoje šefice, više inspektorice Kate Steele.

 

Nema na zalihi

SKU: K00145 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: Stone Cold Heart
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Marija Perišić
Broj stranica: 424
Godina izdanja: 2020.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-701-5
Opis

Nakon kratkog premještaja u načelnikov ured, detektivka Cat Kinsella vraća se u londonsku Metropolitansku policiju gdje opet zbija šale s partnerom Luigijem Parnellom i izbjegava gnjev svoje šefce, više inspektorice Kate Steele. Ali Cat i Parnella čeka ozbiljan posao kad mlada žena iz Australije završi mrtva nakon zabave kod nove poslodavke.
Istraga ubojstva Naomi Lockhart ispočetka upire prstom u Josepha Maddena koji radi u kafću nedaleko policijske središnjice. Joseph uporno tvrdi da je nevin i da je u vrijeme ubojstva bio kod kuće sa svojom ženom Rachel, ali kad policija ispita i njegovu ženu, Rachel proturječi muževu alibiju zaklinjući se da je bila sama kod kuće.
Dok tim radi na prikupljanju dokaza protiv Josepha, Cat je zadužena za otkrivanje prave istine o braku Maddenovih.Cat zna da jedno od njih dvoje laže – ali pitanje tko, i zašto,mnogo je složenije nego što je očekivala. Balansirajući zahtjeve istrage ubojstva te svoje veze i nerazriješene obiteljskedrame, Cat mora odlučiti koliko je daleko spremna ići da njezine pogreške iz prošlosti ostanu zakopane.

Caz Frear
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Caz Frear odrasla je u Coventryju, a svoje je tinejdžerske godine provela sanjajući o preseljenju u London i pisanju romana. Nakon što je ispunila svoj prvi san, prošlo je trinaest godina do ispunjenja drugog i to tek nakon povratka u Coventry. Diplome iz povijesti i politike iskoristila je u mnoge svrhe, uključujući i konobarenje, rad u dućanu, a posljednjih dvanaest godina i za lov na talente.