Back
Next product
Svibanjske ruže 5,00 (37,67 kn)
-58%Sold out

Leptir u mrazu

11,81 (88,98 kn)

5,00 (37,67 kn)

Sylvia Day, autorica bestselera s vrha ljestvice New York Timesa, napokon nam donosi dugo očekivanu, strastvenu ljubavnu priču.

Nema na zalihi

SKU: 000203 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Butterfly in Frost
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Anja Prpić
Broj stranica: 192
Godina izdanja: 2020
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8183-96-6
Opis

Nekoć nisam mogla ni zamisliti da ću se naći ovdje, ali sada sam se priviknula. U mjestu sam koje volim, u domu koji sam sama obnovila, provodim vrijeme s novim prijateljima koje obožavam i radim posao koji me ispunjava. Pomirila sam se s prošlošću i postavljam temelje za budućnost. A onda se u susjedstvo doseli Garrett Frost.
Tvrdoglav je i napastan, sila prirode koja remeti savršen raspored mojega života. Prepoznajem duhove koji ga opsjedaju, muku koja ga progoni. Garrett bi uvijek bio opasan, ali ovako ranjen, još je opasniji. Bojim se da sam previše ranjiva za oluju koja bjesni u njemu, previše osjetljiva da bih preživjela bol koja ga šiba. A on je previše odlučan… i previše izazovan. No ponekad nada uzleti čak i iznad najledenije pustoši.

Sylvia Day
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Sylvia Day autorica je uspješnica s vrhova ljestvica New York Timesa, USA Todaya, Sunday Timesa i Der Spiegela. Napisala je više od dvadeset nagrađivanih romana prodanih u više od četrdeset zemalja. Najprodavanija je autorica u dvadeset osam zemalja, a u tisku su deseci milijuna njezinih romana.