Back
Next product
Odmor 8,00 (60,28 kn)
-62%Sold out

Luda mala stvar

13,14 (99,00 kn)

5,00 (37,67 kn)

Bell Harbour je serija bestselera prodana u milijun primjeraka

Nema na zalihi

SKU: 000207 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Crazy Little Thing
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Davor Lerinc
Broj stranica: 308
Godina izdanja: 2020
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-04-7
Opis

Ako je Sadie Turner dobra u ičemu, to je sređivanje stvari. Pa kad shvati da je njezin „savršen“ život u neredu, ponada se da će joj ljetni odmor u kući njezine tete na jezeru pomoći da ga sredi. Želi se odmoriti, oporaviti i zaliječiti rane koje joj je zadao nevjerni suprug. A to zahtijeva vrijeme bez muškaraca. S dva psa i dva bratića koji ondje žive – od kojih je jedan ekstravagantan dekorater čija je namjera preurediti Sadie – teško je pronaći malo mira u kući tete Dody, osobito kad su svi čvrsto odlučili spojiti je s Desmondom.
Desmond je Sadieina najgora noćna mora. Visok, preplanuo, mišićav… a povrh svega, djeca ga obožavaju. Ali mora imati manu – on je muškarac – pa se Sadie zarekne da će se držati dalje od njega. Kako ljeto protječe, život koji si Sadie tako žarko želi pojednostaviti postaje sve kompliciraniji – iskrsne nova poslovna ponuda, progoni je pokvareni bivši suprug, a teta Dody otkriva tragičnu istinu – ali možda je malo kaosa upravo ono što Sadie treba kako bi sredila svoj život.

Tracy Brogan
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Tracy Brogan voli romansu u prošlosti i sadašnjosti. Svoju je prvu epsku avanturu pročitala sa šesnaest godina i već je tada znala da će postati spisateljica. Danas piše zabavne, svakidašnje priče o običnim ljudima koji pronalaze neobične ljubavi i povijesne erotske romane pune političkih spletki, o damama koje izazivaju kaos, a katkad i o muškarcu u kiltu. Živi u Michiganu sa suprugom, djecom i psom.