Back
Next product
Bijes 21,10 (158,98 kn)

Mi koji smo preživjeli

17,12 (128,99 kn)

Međunarodni bestseler nadahnut nevjerojatnom ratnom pričom jedne obitelji.

 

Na zalihi

SKU: 000222 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: We Were the Lucky Ones
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Lidija Toman
Broj stranica: 468
Godina izdanja: 2020.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 9789538347191
Opis

Godina je 1939. Tri generacije obitelji Kurc pokušavaju živjeti uobičajenim životom unatoč sve težim prilikama s kojima se kao Židovi suočavaju. Ipak, ratna stvarnost i njih baca u vjetar pa moraju pronaći svoj put do slobode na razorenom kontinentu.

Utemeljen na nevjerojatnoj i istinitoj priči koja seže od prijeratnih pariških džez-klubova sve do sumornih sibirskih gulaga i prati članove obitelji Kurc kao izbjeglice, zatočenike i borce, roman Imali smo sreće svjedoči o spoznaji da čak i u najmračnijim vremenima ljudski duh može pronaći način da preživi, pa čak i pobijedi.

„Hrabro i čarobno…“ – Paula McLain, spisateljica

„Roman pun napetosti i emocija.“ – People

„[Georgia Hunter] je hrabra koliko i njezini nezaboravni likovi.“ – Harper’s Bazaar

„Ljubav unatoč globalnim nedaćama? Ovaj roman stiže u pravi čas.“ – Glamour

„Iznimna povijest… Georgia Hunter zaobilazi šuplju sentimentalnost i nihilizam, a umjesto toga otkriva nam prekrasnu složenost i višeznačnost života u ovoj nevjerojatno ganutljivoj priči.“ – Publishers Weekly

Georgia Hunter
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Georgia Hunter otkrila je da potječe iz obitelji koja je preživjela holokaust. Roman Mi koji smo preživjeli nastao je iz autoričine želje da ispriča nevjerojatnu priču svoje obitelji. Njezina internetska stranica, georgiahunterauthor.com, pruža dublji uvid u opsežno istraživanje koje je autorica poduzela u stvaranju svoje knjige. Georgia Hunter živi u Connecticutu.