Back
Sold out

Milijarderov posljednji otpor

6,62 (49,88 kn)

Poslušajte dirljivu ljubavnu priču Katherine i Josepha koju ona pripovijeda svojoj djeci i nećacima uz njegovu bolničku postelju i pritom ne gubi vjeru u to da će joj se on vratiti

Nema na zalihi

SKU: K00029 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Billionaire´s Final Stand
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ivan Babačić
Broj stranica: 312
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-411-3
Opis

Poslušajte dirljivu ljubavnu priču Katherine i Josepha koju ona pripovijeda svojoj djeci i nećacima uz njegovu bolničku postelju i pritom ne gubi vjeru u to da će joj se on vratiti. Nasmijat će vas kada doznate kako se obitelj urotila protiv Georgea koji nastoji od njih sakriti svoje osjećaje prema Esther. Jednom, kada se ponovno pridružite obitelji Anderson čitajući posljednju knjigu iz serijala, smijat ćete se i plakati istodobno – zajedno s već poznatima članovima obitelji. Kao i uvijek, milijarderima iz Seattlea obitelj je uvijek na prvome mjestu.

Melody Anne
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Melody Anne, autorica bestselera s top liste New York Timesa i Usa Today napisala je popularni serijal Milijarderi neženje, te mnoge druge. Svoj prvi roman objavila je 2011., nakon što je godinama sanjala o tome da postane spisateljica. Kao prvostupnica ekonomije, Melody voli pisati o lijepim i snažnim poslovnim ljudima i korporacijskom svijetu. Kad ne piše, provodi vrijeme sa svojom voljenom obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima. Seoska djevojka u duši, obožava skromni gradić u kojem živi te sudjeluje u brojnim njegovim projektima.