Back
Previous product
Moja oluja Najniža u prethodnih 30 dana: 10,49 (79,04 kn)
Snižena cijena: 4,19 (31,57 kn)
Next product
Hrvatska u kokainskom ruletu smrti Najniža u prethodnih 30 dana: 13,14 (99,00 kn)
Snižena cijena: 5,26 (39,63 kn)

Milijarderove tajne

Najniža u prethodnih 30 dana: 7,83 (59,00 kn)
Snižena cijena: 3,13 (23,58 kn)

Bivša rock zvijezda Xander Sinclair više nije ovisnik, ali njegove muke još nisu završile.

Na zalihi

SKU: K00128 Kategorije: , , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Billionaire’s Secrets
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Lidija Kraljević
Broj stranica: 360
Godina izdanja: 2020.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-688-9
Opis

Opis

Bivša rock zvijezda Xander Sinclair više nije ovisnik, ali njegove muke još nisu završile. Breme ubojstva njegovih roditelja još je preteško, pa se osamio u svome domu i izbjegava kontakt sa svoja dva brata. Nastojeći ne upasti ponovno u pakao droge, misli da se s demonima prošlosti mora sam obračunati. Ali u grad stiže Samantha, ležerno šarmantna, vesela i opako seksi žena koju su mu braća odabrala za domaćicu. Njezin je glavni cilj potaknuti Xandera da iziđe iz samonametnute izolacije.
Među njima odmah zaiskri, pa počinju vatrenu vezu koja bi oboje mogla zauvijek promijeniti. I baš kad se Xander ponovno počeo polako vraćati među ljude, otkrije da mu je Samantha skrivala cijelu istinu, što bi moglo upropastiti budućnost koju su počeli zajednički graditi. Izbjegavanje prošlosti za Xandera više nije opcija. Vrijeme je da se suoči s njom – čak i ako su neke tajne preteške za njegovo povrijeđeno srce

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
J. S. “Jan” Scott, je autorica romantičnih bestselera New York Timesa i Usa Todaya. Obožava čitati sve vrste literature, ali njezin je odabrani žanr oduvijek bio ljubavni. Stvarajući ono što voli čitati, Jan piše suvremene i paranormalne romanse. Gotovo su uvijek seksi, uglavnom uključuju alfa mužjaka i imaju sretan završetak jer nekako nikada ne uspije napisati ništa drugo!