Motel Zalaz

99,00kn

Tajne oronula motela na sporednoj cesti posve su zaokupile mladu ženu, baš kao i njezinu tetu prije trideset pet godina. U Fellu, gradiću na sjeveru američke saveznedržave New York, motel Zalaz jedan je od brojnih sličnih cestovnih svratišta. Neki su njegovi gosti samo na proputovanju, drugi su mještani koji pokušavaju skriti svoje tajne.

Na zalihi

Naslov izvornika: The Sun Down Motel
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Davor Lerinc
Broj stranica: 392
Godina izdanja: 2020.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-659-9
Opis

Opis

Tajne oronula motela na sporednoj cesti posve su zaokupile mladu ženu, baš kao i njezinu tetu prije trideset pet godina.
U Fellu, gradiću na sjeveru američke savezne države New York, motel Zalaz jedan je od brojnih sličnih cestovnih svratišta. Neki su njegovi gosti samo na proputovanju, drugi su mještani koji pokušavaju skriti svoje tajne. Godine 1982. u njemu kao recepcionarka u noćnoj smjeni radi Viv Delaney, pokušavajući zaraditi za odlazak u New York. Ali nešto je u motelu Zalaz vrlo čudno i uskoro Viv odluči razotkriti sve njegove mračne tajne… Od ovoga će vam se nadnaravnog trilera podignuti dlačice na vratu.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Simone St. James napisala je nekoliko nagrađivanih naslova s top lista New York Timesa i USA Todaya. Svoju prvu priču o duhovima napisala je još u srednjoj školi, a prije nego što se posve posvetila pisanju, dvadeset je godina radila na televiziji.