Mračna svitanja

9,28 (69,92 kn)

Od trenutka kada Charlotte upozna Portera Reesea, između njih se razvija privlačnost koja nadilazi sve njihove sumnje i oklijevanja, a uskoro će i tama, u kojoj oboje žive, postati zajedničko utočište gdje će pomagati jedno drugome, suočavajući se s vlastitim strahovima iz prošlosti.

Na zalihi

SKU: K00030 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Darkest Sunrise
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ivan Babačić
Broj stranica: 204
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-523-3
Opis

Charlotte Mills, cijenjena pulmologinja, poznata kao radoholičarka, posljednjih je deset godina života posvetila karijeri liječnice. Radeći od jutra do mraka, zapostavila je svoj privatni život, uključujući i mogućnost pronalaska ljubavi. Odluka da vodi takav isprazan život posljedica je traume koju je proživjela kada joj je u parku otet šestomjesečni sin, zbog čega se godinama bori s tamom, gušeći se u tuzi i krivnji. Od trenutka kada Charlotte upozna Portera Reesea, između njih se razvija privlačnost koja nadilazi sve njihove sumnje i oklijevanja, a uskoro će i tama, u kojoj oboje žive, postati zajedničko utočište gdje će pomagati jedno drugome, suočavajući se s vlastitim strahovima iz prošlosti.

Aly Martinez
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Aly Martinez, autorica bestselera USA Todaya, potječe iz Savanne u Georgiji, a danas živi u Južnoj Karolini zajedno sa suprugom i četvero djece. Uživa u jeftinu vinu, udobnim tajicama i zapečenom feta siru. Mrzi pizzu i sladoled gotovo jednako koliko mrzi pisati autobiografiju u trećem licu. Ono malo slobodnog vremena koje joj preostaje provodi čitajući sve što joj dođe pod ruku, a najviše to voli raditi uz vino posluženo u velikoj čaši.