Na ledu

17,12

U dinamičnome trilerskom prvijencu vikend okupljanje petero starih prijatelja u francuskim Alpama pretvori se u borbu za život kad otkriju da im je netko namjerno blokirao sve načine bijega iz zabačenog hotela na vrhu planine prema kojem dolazi snježna oluja.

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: Shiver
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Allie Reynolds
Broj stranica: 416
Godina izdanja: 2021.
Uvez: meki
Format knjige: 205*135
ISBN: 978-953-323-744-2
Opis

U dinamičnome trilerskom prvijencu vikend okupljanje petero starih prijatelja u francuskim Alpama pretvori se u borbu za život kad otkriju da im je netko namjerno blokirao sve načine bijega iz zabačenog hotela na vrhu planine prema kojem dolazi snježna oluja. Prihvativši izvansezonski poziv u Le Rocher, skijaško zimovalište u francuskim Alpama, Milla očekuje zabavan vikend s četvero starih prijatelja bordera. Iako je od njihova posljednjeg susreta prošlo punih deset godina, Milla nikad nije zaboravila bliskost nastalu baš na toj planini gdje su cijelu zimu trenirali za elitno natjecanje u snowboardingu. No vrlo brzo nakon što se društvo pojavi na dogovorenu mjestu, svima je jasno da nešto uopće nije u redu. U hotelu nema nikoga osim njih. Žičara koja ih je prevezla na vrh planine više ne vozi. Uskoro im i mobiteli nestanu, a u hotelu ih dočekaju detaljne upute: igra Ledolomac osmišljen da na svjetlo dana izvuče njihove tajne. I da ih podsjeti na Saskiju, zagonetnu šestu članicu družine koja je nestala prije deset godina, baš na dan natjecanja za koje su se pripremali.

Allie Reynolds
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Britanska autorica Allie Reynolds bivša je freestyle snowboarderica koja je dasku za bordanje zamijenila onom za surfanje i preselila se na australski Gold Coast gdje je petnaest godina poučavala engleski kao strani jezik. I danas živi u Australiji sa svojom obitelji. Kratke su joj priče objavljivane u ženskim časopisima u Velikoj Britaniji, Australiji, Švedskoj i Južnoafričkoj Republici. Na ledu je njezin prvi roman.