Nađi me

15,79 (118,97 kn)

Zastrašujuće obiteljske tajne u trileru koji zaustavlja dah. Osuđeni serijski ubojica Benjamin Fisher napokon je pristao odvesti detektiva Daniela Ellisa do grobova svojih žrtava.

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: Finde me
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Sanja Gjenero
Broj stranica: 300
Godina izdanja: 2021
Format knjige: 205*135
ISBN: 978-953-323-743-5
Opis

Zastrašujuće obiteljske tajne u trileru koji zaustavlja dah. Osuđeni serijski ubojica Benjamin Fisher napokon je pristao odvesti detektiva Daniela Ellisa do grobova svojih žrtava. Postoji samo jedan uvjet: učinit će to ako njegova otuđena kći, Reni Fisher, bude u njihovoj pratnji. Reni, bivša FBI-eva istražiteljica, ne može odbiti taj poziv jer se još uvijek osjeća kao suučesnica u očevim zločinima. Otac ju je, naime, dok je bila dijete, prisiljavao da glumi izgubljenu djevojčicu i tako je iskorištavao kao mamac kojim je dolazio do svojih žrtava. Pronalazak grobova trebao bi biti trenutak kad će se priča konačno završiti, trenutak koji je prijeko potreban Reni, obiteljima žrtava, ali i Danielu, uvjerenome da je njegova majka bila jedna od Fisherovih žrtava. No traumatična sjećanja počinju se vraćati, a Reni i Daniel uskoro shvate kako to nije kraj njihove noćne more. Tek je početak.

Anne Frasier
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
ANNE FRASIER američka je spisateljica čije su romani – bestseleri New York Timesa i USA Todaya – prodani u više od dva milijuna primjeraka. Okušala se u pisanju različitih žanrova, a njezini romani osvojili su više priznanja, među kojima su nagrada Međunarodnog udruženja autora trilera, RITA i Daphne du Maurier.