-62%Sold out

Najbolji lijek

13,14 (99,00 kn)

5,00 (37,67 kn)

Bell Harbour je serija bestselera prodana u milijun primjeraka.

Nema na zalihi

SKU: 000213 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Best Medicine
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Davor Lerinc
Broj stranica: 320
Godina izdanja: 2020.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-08-5
Opis

Svi osim Evelyn misle da ona treba nekoga tko bi joj popravio raspoloženje jednakim žarom kako ona popravlja nedostatke na tijelima svojih pacijenata. Ali ta karijerom opsjednuta žena jednostavno nema vremena za nešto tako nisko na listi prioriteta kao što je ljubav, sve dok jednoga dana u njezinu ordinaciju i u život ne uđe netko tko je sve što joj nikako nije bilo u planu.

Tyler Connelly osim nevjerojatno privlačna izgleda nema ništa što mu ide u prilog, u ordinaciji se našao nakon što je doživio nesreću vozeći ukradeni vodeni skuter. Naizgled besperspektivan, nezaposlen, osam godina mlađi muškarac neočekivano unese nemir u Evelyn.

Ponukana mišlju da izbaci iz glave ono što sigurno nije dobro za nju, sastavlja popis prema kojem će naći idealnog muža te se prijavljuje na stranicu za upoznavanje partnera. Nakon što se svaki dogovoreni spoj pretvori u katastrofu, Evelyn shvaća da savršen popis ne znači savršen muškarac. No je li spremna upustiti se u nešto što se ne nalazi na njezinu popisu? Može li naizgled nesavršeno biti savršeno za nju?

Tracy Brogan
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Tracy Brogan voli romansu u prošlosti i sadašnjosti. Svoju je prvu epsku avanturu pročitala sa šesnaest godina i već je tada znala da će postati spisateljica. Danas piše zabavne, svakidašnje priče o običnim ljudima koji pronalaze neobične ljubavi i povijesne erotske romane pune političkih spletki, o damama koje izazivaju kaos, a katkad i o muškarcu u kiltu. Živi u Michiganu sa suprugom, djecom i psom.