Napuštena

99,00kn

Kad Jina postigne najbolje rezultate uakcijskim testovima, premjeste je da na terenu s jednim od timova ZSS, elitnim paravojnim jedinicama gdje je čekaju nemoguće misije i strastvena ljubav.

Na zalihi

SKU: K00038 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Woman Left Behind
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mirna Roksandić
Broj stranica: 316
Godina izdanja: 2019.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-536-3
Opis

Opis

Jina radi u Upravi za komunikacijsko-informacijske sustave paravojnog tima. Voli novac, voli osjećaj hladnokrvnosti. Sviđa joj se što može isprašiti tur teroristima, bez da uopće napusti klimatiziranu udobnost kontrolne sobe.
No kad Jina postigne najbolje rezultate u testovima snalaženja u prostoru i akcijskim testovima, premjeste je da na terenu radi kao operater drona, s jednim od timova ZSS, elitnim paravojnim jedinicama. Jedini problem jest što, blago rečeno, nije baš u fzičkoj kondiciji, a kako bi bila spremna za rad na terenu, morat će naučiti kako trčati i plivati kilometrima, iskakati iz aviona, pucati iz pištolja… ili će ostati bez posla.
Vođa tima Levi, kodnog imena Ace, nema baš puno povjerenja u Jinu. Posljednje što mu treba je neki tehnički geek koji oklijeva, ometajući ih da izvrše opasnu, tajnu operaciju. Međutim, u nekoliko sljedećih mjeseci nitko nije više iznenađen od njega kada Babe, koja prezire znoj, počinje napredovati u novom okruženju, pokazujući ustrajnost i hrabrost, čime zasluži divljenje svojih kolega iz tima, grubih ratnika prekaljenih u bitkama. Ono što još više iznenađuje jest da disciplinirani vođa ZSS tima ne može prestati razmišljati o tome kako ljubi njezina drska, tvrdoglava usta… ili o rastućoj kemiji i napetosti između njih.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Linda Howard nagrađivana je autorica brojnih uspješnica New York Timesa, uključujući Nevolju (Troublemaker), Blisku opasnost (Up Close and Dangerous), Drop Dead Gorgeous, Pod krinkom noći (Cover of Night), Karike zločina (Killing Time), Ljubomoru (To Die For), Poljubi me dok spavam (Kiss Me While I Sleep), Ne plači više (Cry No More) i Umrijeti i ugoditi (Dying to Please). Živi u Alabami sa suprugom i dvama zlatnim retriverima.