Nasilnik

69,90kn

Autorica bestselera New York Timesa i USA Todaya donosi nezaboravnu romansu Tate i Jareda koja na kušnju stavlja tanku liniju između ljubavi i mržnje…

Na zalihi

SKU: K00040 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Bully
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Luka Pejić i Antonia Bojčić
Broj stranica: 376
Godina izdanja: 2019.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-578-3
Opis

Opis

Zovem se Tate. Ali, on me tako ne zove. Nikada mi se ne obraća nadimkom. Zapravo, gotovo uopće ne razgovara sa mnom. Ipak, ne želi me ostaviti na miru. Nekoć smo bili najbolji prijatelji. No, iznenada se promijenio, okrenuo protiv mene i odlučio mi uništiti život. U školi su me ponižavali, isključivali i tračali. Njegovo je ponašanje bilo sve lošije, a ja sam na sve načine pokušavala pobjeći od njega pa sam se i odselila na godinu dana kako ne bih morala biti u njegovoj blizini. Ali, više se neću skrivati, neću mu dopustiti da mi uništi još jednu godinu života.

Promijenila sam se, iako on možda i nije. Odlučila sam se boriti za sebe.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Penelope Douglas je autorica bestseler serijala Fall Away (Odvajanje, Pad, Propast, Propadanje), uključujući Raspad, Suparnik, Prije tebe i Nasilnik, kao i roman Prijestup. Rođena je u Dubuqueu u američkoj saveznoj državi Iowi. Pohađala je Sveučilište Loyola u New Orleansu gdje je stekla diplomu na području obrazovanja. Danas živi i radi u Las Vegasu sa suprugom i njihovom kćeri.