Ne laži mi

15,79

Blještave kulise maloga grada i njegove velike tajne. Mogu li ostati skrivene?

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: Don´t Lie to Me
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ivana Kolovrat
Broj stranica: 288
Godina izdanja: 2021.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-61-0
Opis

Dvanaestogodišnja Sophie Williams, mlada uspješna sportašica, nije se vratila iz ljetnoga izviđačkog kampa. Tri mjeseca poslije, njezino tijelo pronađeno je u vreći za spavanje u najposjećenijem dijelu plaže Cocoa Beacha, a mještani su ogorčeni.

Kad nestane sin poznatog senatora, a roditelji prime uznemirujući videozapis, bivša FBI-eva agentica Eva Rae Thomas, koja se upravo vratila u rodni grad, razvedena i bez posla, upušta se u istragu, prekidajući svoje obećanje dano djeci da se više neće baviti policijskim istragama. No, slučaj je previše zamršen da bi mogla ostati po strani, a usto istragu vodi njezin najbolji prijatelj iz djetinjstva Matt Miller. Ali što dublje kopaju, to se otkrivaju sve zamršenije tajne. Uskoro se svi kojima je draga nađu u smrtonosnoj opasnosti.

Willow Rose
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Willow Rose rođena je 5. rujna 1976. u Kopenhagenu. Autorica je više od 70 knjiga prodanih u višemilijunskoj nakladi. Nekolicina njezinih romana našla se na vrhu ljestvica najprodavanijih knjiga u SAD-u, Ujedinjenom Kraljevstvu i Kanadi. Piše, među ostalim, trilere, ljubavne i horor-romane, romane o paranormalnom. Willowine knjige su lako čitljive, dinamične radnje, pune zapleta i neočekivanih preokreta. Živi na Floridi sa suprugom i dvjema kćerima.