Sold out

Neočekivano blago

7,83

Kada im otac zada naizgled nemoguć zadatak, da propale projekte pretvore u uspješne, te im oduzme sav imetak, za braću i sestru Storm kreće život pun prepreka, teških lekcija i novih ljubavi.

Nema na zalihi

SKU: K00042 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Unexpected Treasure
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ana Briški Đurđevac
Broj stranica: 228
Godina izdanja: 2019.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-553-0
Opis

Richard Storm pati jer su njegova djeca odrasla u razmažene bogataše koji samo očekuju od drugih, pa i od njega, da se pobrinu za njihove potrebe. Odlučuje im postaviti ultimatum: ili će u dvije godine iz pepela podignuti pet posrnulih tvrtki, ili će zauvijek izgubiti svoje zaklade i ostati bez nasljedstva. Crew Storm upravo je otvorio vrata ekskluzivnog odmarališta na otoku Catalina na obali Kalifornije. Uspio je postići nemoguće – od derutnog je hotela napravio raj na zemlji za bogataše. Sve ide po planu, sve dok mu se iznenada na putu ne nađe djevojka s neobičnim poslovnim prijedlogom. Haley Sutherland više ne želi plakati, ne želi više biti u zapećku, ne želi više biti nevidljiva. Savršena joj ideja padne na pamet – pronaći će osobu koja će je naučiti kako zavesti muškarca kojeg želi. Crew će pokazati Haley mnogo više nego što je očekivala, a on će
steći nešto što nije ni znao da mu je potrebno.

Melody Anne
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Melody Anne, autorica bestselera s top liste New York Timesa i Usa Today napisala je popularni serijal Milijarderi neženje, te mnoge druge. Svoj prvi roman objavila je 2011., nakon što je godinama sanjala o tome da postane spisateljica. Kao prvostupnica ekonomije, Melody voli pisati o lijepim i snažnim poslovnim ljudima i korporacijskom svijetu. Kad ne piše, provodi vrijeme sa svojom voljenom obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima. Seoska djevojka u duši, obožava skromni gradić u kojem živi te sudjeluje u brojnim njegovim projektima.