Nestao

99,00kn

Napeti triler o dvije majke čije se sudbine isprepliću na najneočekivani način kada jednoj od njih nestane sin.

Na zalihi

Naslov izvornika: Three Days Missing
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mirna Roksandić
Broj stranica: 336
Godina izdanja: 2019.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-521-9
Opis

Opis

Najgora noćna mora svakog roditelja: telefonski poziv usred noći. Najveći strah Kat Jenkins postaje stvarnost kad je probudi policija na kućnom pragu: njezin osmogodišnji sin Ethan je nestao iz kolibe u kojoj je spavao na školskom izletu. Potresena i izbezumljena, Kat juri u kamp, ali zakasnila je – nadležne službe vratile su se iz potrage praznih ruku, nakon što su izgubile Ethanov trag u planini.
Stef Huntington, majka iz iste škole, na prvi pogled ima sve: novac, položaj u društvu, popularnog sina i voljenog supruga. Jedva poznaje Kat, osim zlobnih tračeva o Katinoj traumatičnoj prošlosti. Ali kako policijska istraga napreduje, Ethanov nestanak ima zastrašujuće posljedice za Stef, kada slučajno susretne Kat. Dok se dvije majke utrkuju s vremenom, njihova očajnička potraga za odgovorima otkriva kako najveća opasnost leži u svakodnevnim osmijesima onih kojima najviše vjeruju.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Kimberly Belle autorica je četiriju bestselera. Roman Dok nas laž ne rastavi ušao je u završnicu Goodreadsova izbora u kategoriji Najboljeg misterija i trilera 2017. godine te je preveden na nekoliko jezika. Po završetku Agnes Scott Collegea, radila je u oglašavanju i dobrotvornim organizacijama prije nego što se posvetila pisanju. Više od desetljeća živjela je u Nizozemskoj, a trenutačno naizmjence boravi u Atlanti i Amsterdamu