Sold out

Nezgode jedne djevice

10,60

Prošlo je mnogo godina otkada je June Bell provela nekoliko ukradenih trenutaka sa svojom djevojačkom simpatijom Kaseom McCaskerom. Prošlo je jednako toliko godina otkada je Kaseov otac odbio prodati McCaskerovu farmu kako bi Bell mogao proširiti hotel. Sada se Kase vratio, a June je možda jedina osoba koja ga može nagovoriti da se predomisli i proda farmu. Ali može li se ponovno suočiti s njim nakon što ju je napustio bez ijedne riječi?

Nema na zalihi

SKU: K00103 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Misadventures of a Virgin
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Leona Lukareva
Broj stranica: 224
Godina izdanja: 2020
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-619-3
Opis

Prošlo je mnogo godina otkada je June Bell provela nekoliko ukradenih trenutaka sa svojom djevojačkom simpatijom Kaseom McCaskerom. Prošlo je jednako toliko godina otkada je Kaseov otac odbio prodati McCaskerovu farmu kako bi Bell mogao proširiti hotel. Sada se Kase vratio, a June je možda jedina osoba koja ga može nagovoriti da se predomisli i proda farmu.
Ali može li se ponovno suočiti s njim nakon što ju je napustio bez ijedne riječi?

Prije četiri godine, neočekivane vijesti protresle su temelje Kaseova života. Bijeg iz Falls Edgea i odlazak na fakultet bili su savršen izgovor da otjera svoje demone i zakopa bol. Sada kada ima diplomu u rukama i prazninu koju ne može ispuniti, vratio se u planinski gradić iako ga više nikada neće moći nazivati svojim domom.
Dok traži svoj put, odlučio se negdje primiriti i preuzeti obiteljsku farmu koja propada i koja mu je već generacijama u obitelji.
Vrijeme i udaljenost nisu ga odvratili od June, vatrene kćeri očeva suparnika. Nije zaboravio vrijeme koje su proveli zajedno i sve stvari koje su učinili, kao i one koje nisu. Čim ju je vidio, počeo je promišljati o svojoj budućnosti i sklopio opasnu pogodbu kako bi je pridobio. Je li šansa da joj osvoji srce dovoljno dobra da riskira sve?

Meredith Wild
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Meredith Wild poznata spisateljica ljubavnih romana, na vrhu ljestvice bestselera New York Timesa i USA Todaya. S mužem i troje djece živi na floridskoj obali Meksičkoga zaljeva, voli tehnologiju, uživa u viskiju i nepopravljiva je romantičarka. Sudjelovala je u emisijama poput CBS This Morning i The Today Show, a o njoj su pisali New York Times, The Hollywood Reporter, PUBLISHers Weekly i The Examiner. Kad sa svojim likovima ne živi u svijetu mašte, obično je možete pronaći na adresi www.facebook.com/meredithwild.