Back
Sold out

Nezgode pričuvne nevjeste

10,49 (79,04 kn)

Slatka i seksi priča o dvoje neznanaca koji glume zaljubljenost radi ostvarivanja vlastitih ciljeva, no što kada gluma postane stvarnost.

Nema na zalihi

SKU: K00046 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Misadventures of a Backup Bride
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Sanja Ščibajlo
Broj stranica: 252
Godina izdanja: 2019.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-598-1
Opis

Carson Frost naslijedio je slastičarnicu koja zarađuje milijune, ali se nalazi u situaciji da nema dovoljno novca kako bi preživio sljedeća dva mjeseca. Primoran je uzeti zalog od očeva najvećeg
suparnika. Ali, postoji kvaka: kako bi dobio zalog, mora mu pripisati dio tvrtke i oženiti njegovu kćer. Dva tjedna prije vjenčanja, Carson se predomislio i tvrdi da je zaljubljen u drugu. No, ulagač mu i dalje nudi pomoć ako se oženi – pa makar i drugom djevojkom. Budući da Carson nije u vezi, hvata ga panika, pa smišlja plan kako naći ženu koja će odglumiti mladu i ostaviti ga pred oltarom. Glumica Ella Hope sretna je kada dobije bilo kakvu ulogu, ali uloga odbjegle mlade nije joj bila u planu. Ipak, potreban joj je novac, a i koliko to teško može biti? S vremenom se gluma polako pretvara u stvarnost i Ella počinje sanjariti o Carsonu kao svom stvarnom suprugu. Carson djeluje zainteresirano, ali hoće li takav i ostati jednom kada njegov posao bude siguran?

Shayla Black
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Shayla Black autorica je više od pedeset romana prema bestseler listi New York Timesa i USA Todaya. Već petnaest godina piše romane erotske, paranormalne, suvremene i povijesne tematike. Njezine su knjige prodane u preko milijun primjeraka i prevedene na dvanaest jezika. Odrasla kao jedinica, Shayla je vrijeme kratila maštanjem. Tijekom školovanja je otkrila ljubav prema čitanju i odlučila se za karijeru spisateljice. Iako je diplomirala na području marketinga i bavila se oglašavanjem kako bi zarađivala za život, njezin je san oduvijek bio pisanje. Posljednjih sedam godina u potpunosti se posvetila pisanju i ne može biti sretnija. Trenutno živi u Sjevernom Texasu sa suprugom, kćeri i jednom vrlo razmaženom mačkom.